Service
Kadobon
Kontakt
Terugbellen
 

???? in Zweden -Huur een vakantiehuis bij DanCenter

 
Zoeken Gebied: Örebro
Wanneer
Personen
Uw zoekopdracht: 22 vakantiewoningen.
Bekijk de kaart

???? in Zweden -Huur een vakantiehuis bij DanCenter

Boek een vakantiehuis voor uw volgende vakantie bij DanCenter.

Gebruik ons eenvoudig zoeksysteem hieronder om een vakantiehuis te vinden in de omgeving waar u naar op zoek bent. U kunt uw zoekopdracht filteren en kiezen voor bijvoorbeeld zeezicht, zwembad, vaatwasser en internet.

Lees meer over Örebro
4.4 of 5.0 in reviews for Örebro. From 42 reviews

Vakantiewoningen in de omgeving van Örebro

22 holiday homes for Örebro

Vakantiehuis in KopparbergHuis: 42996Kopparberg5 personen,  30 m²2 m naar de kust.Vakantiehuis in ÖrebroHuis: 8495Örebro5 personen,  50 m²4,0 km naar de kust.Vakantiehuis in LindesbergHuis: 54441Lindesberg6 personen,  90 m²300 m naar de kust.Vakantiehuis in GlanshammarHuis: 37523Glanshammar6 personen,  84 m²300 m naar de kust.Vakantiehuis in ÖrebroHuis: 54561Örebro15 personen,  360 m²300 m naar de kust.Vakantiehuis in TivedHuis: 38740Tived4 personen,  47 m²250 m naar de kust.Vakantiehuis in KopparbergHuis: 6261Kopparberg6 personen,  60 m²400 m naar de kust.Vakantiehuis in ÖrebroHuis: 54566Örebro16 personen,  200 m²300 m naar de kust.

Het woord Närke is oorspronkelijk een combinatie van twee woorden waarvan de betekenis hetzelfde is als “grensgebied bij de meren”. Het is een provincie die in het noorden aan Begslagen, in het oosten aan het Hjälmaren meer en in het zuiden aan Tiveden en Tylöskog grenst. In het gebied Tiveden liggen de meren Unden, Viken en Skagern waarvan het meer Viken zich van het Gotakanaal scheidt. Hier ligt Finnerödja, dat beroemd is om zijn lekkere aardbeien.

Närke biedt een verscheidenheid aan kunst en design, interessante architectuur uit de jaren vijftig, schilderijen van Carl Larsson en beeldentuinen. Bovendien kan men hier ook uitstapjes maken, die men zeker niet zal verwachten, zoals bijvoorbeeld naar het Chinapark buiten Askersund, een boedistisch monument in Fellingsbrotrakten of naar het grootste Volkswagenmuseum ter wereld in Påslboda.

Örebro, de grootste stad in Närke heeft veel te bieden. Bezoekt u bijvoorbeeld eens het kasteel in Örebro, hier worden in de zomer theatervoorstellingen gegeven. Of neem een rondleiding door het Wadkopings openluchtmuseum bij Svartan in het centrum van Örebro. Hier heeft u de mogelijkheid het ouderlijk huis van Cajsa Wargs te bezoeken en kunt u de boekenverzameling van Hjalmar Bergmann bekijken. Daarnaast zijn er ook veel activiteiten voor kinderen.

In heel Narke vindt u veel bezienswaardigheden zoals het suptropisch zwembad in Gustavsvik, het kinderspeelparadijs op het eiland Stora Holmen, Teknoteket Insikten- een experimentele tentoonstelling in Karlslund- , het vogeleiland Tysslingen, het nationaal park Tiveden, het botenmuseum in Askersund, de glasfabriek in Laxa, het openluchtmuseum in Wadkoping en nog veel meer.