Service
Kadobon
Kontakt
Terugbellen
 

???? in Zweden -Huur een vakantiehuis bij DanCenter

 
Zoeken Gebied: Västmanland
Wanneer
Personen
Uw zoekopdracht: 7 vakantiewoningen.

???? in Zweden -Huur een vakantiehuis bij DanCenter

Boek een vakantiehuis voor uw volgende vakantie bij DanCenter.

Gebruik ons eenvoudig zoeksysteem hieronder om een vakantiehuis te vinden in de omgeving waar u naar op zoek bent. U kunt uw zoekopdracht filteren en kiezen voor bijvoorbeeld zeezicht, zwembad, vaatwasser en internet.

Lees meer over Västmanland
4.5 of 5.0 in reviews for Västmanland. From 3 reviews

Vakantiewoningen in de omgeving van Västmanland

7 holiday homes for Västmanland

Vakantiehuis in ArbogaHuis: 45729Arboga4 personen,  90 m²20 km naar de kust.Vakantiehuis in KopparbergHuis: 10602Kopparberg6 personen,  50 m²10 km naar de kust.

In Västmanland zijn veel leuke toeristenattracties. Afwisselende natuur met open landschappen, oerbossen en prachtige kastelen. En u vindt er 52 verschillende natuurreservaten. Mälarens richting het zuiden uitgestrekte landschap bestaat uit een mooie natuur met een omvangrijke vogelpopulatie. Het noordelijke deel wordt gekenmerkt door hoge bergen, diepe dalen en bossen die de overgang tussen het Zweedse laagland en noord-Zweden markeren. Sala is een kleine charmate stad, vooral bekend door de zilvermijnen. Ga met het hele gezin op avontuur in de grotten, waarvan de gangen zich 155 m onder de grond bevinden. In Fagersta kunt u de goed onderhouden ijzergieterij Engelsberg bezoeken, deze behoort tot het UNESCO Werelderfgoed. Västmanland ligt in centraal Zweden in Mälardalen. De belangrijkste stad is Västerås, ongeveer 100 km ten westen van Stockholm. Västerås is een van de oudste stadjes van Zweden. De domkerk is een echte attractie. Het is een mooi voorbeeld van een baksteenkerk, zoals die in de omgeving van Mälaren in de 13e eeuw gebouwd werden.