Service
Kadobon
Kontakt
Terugbellen
 

About DanCenter

DanCenter A/S is een van de grootste bemiddelaars voor de verhuur van vakantiewoningen in Denmarken.

Een verhuurkantoor is een bemiddelaar tussen de eigenaren van vakantiewoningen, waarmee contracten zijn gesloten, en geïnteresseerde/potentiële huurders. Wij zijn daarom niet de eigenaar van "onze" vakantiewoningen. Onze vakkennis legt zich daarom niet toe op de bouw of aankoop van vakantiewoningen, maar in de verhuur van vakantiewoningen van particuliere eigenaren aan vakantiegangers.

Wij hebben contracten met duizenden eigenaren van vakantiewoningen.

Tellen we alles bij elkaar, dan gaat het om ongeveer 10.000. Dit vraagt om een aanzienlijk en sterk team, een professioneel team, dat op elkaar is ingespeeld en vakkundig is op het gebied van verhuur van vakantiewoningen. Ons team bestaat daarom centraal uit ongeveer 60 personen en lokaal uit ongeveer 100 personen, verdeeld over de lokale kantoren en de verkoopkantoren.

Wij werken eraan hoge kwaliteit over de gehele breedte te kunnen garanderen.

Wij hebben bijvoorbeeld een uitgebreid scholingsprogramma voor onze medewerkers, zodat de service naar onze klanten steeds verbeterd wordt. En wij weten wat voor onze klanten belangrijk is...dat vragen wij namelijk. Dialoog verbetert wederzijds begrip - dit noemen wij partnerschap.

Goede kwaliteit levert goede belevenissen.

En goede belevenissen zijn belangrijk, ze brengen saamhorigheid, gezelligheid en vrolijkheid. Wij bij DanCenter weten uitstekend hoe u zich tijdens uw vakantie van goede belevenissen kunt verzekeren, en dat willen wij graag aan u uitleggen op de volgende pagina's. Wij hopen u te kunnen inspireren en verheugen ons erop u in een van onze vakantiewoningen welkom te kunnen heten!

Veel plezier!