Kontakt
Zoeken
Service
Kadobon
Kontakt
Call back

Noorwegen - Vakantiewoningen in alle prijsklassen

Over Noorwegen

Als u nog nooit de fjorden van Vestlandet, de bergen van noord-Noorwegen, het midzomernachtzon of het noorderlicht gezien heeft, wacht dan niet langer – ga nu naar Noorwegen! Ook de dorpjes van Østlandet, de witte kustplaatsjes of Sørlandet, Hardanger in het voorjaar en het stadsleven in Noorwegen hebben hun eigen charme. Het enorm gevarieerde Noorse landschap biedt veel mogelijkheden voor activiteiten, interessante ontdekkingen en recreatie. In de winter kunt u in Noorwegen uitstekend skiën. De Noorse skigebieden zijn geschikt voor alle niveaus, ook voor een skivakantie met kinderen. Maar ook zijn er veel historische en culturele attracties die op de achtergrond geraakt zijn door de bijzondere natuur van Noorwegen, komen steeds meer naar de voorgrond en onder de aandacht van toeristen.
Een vakantie in Noorwegen is erg veelzijdig. Op vakantie heeft u veel mogelijkheden voor een sportieve of een ontspannen vakantie voor jong en oud.

Buskerud Hedmark Oppland Oost-Noorwegen/Oslo fjord Møre & Romsdal Sogn en Fjordane Noordelijk Fjorden-gebied Hordaland Rogaland Zuidelijk Fjorden-gebied Nordland - Lofoten Troms Nordland Noord-Noorwegen Nord-Trøndelag Sør-Trøndelag Midden-Noorwegen/Trøndelag Telemark Aust-Agder Vest-Agder Zuid-Noorwegen/Sørlandet