Service
Kadobon
Kontakt
Terugbellen
 

De gastenbeoordelingen van DanCenter

Wat

De gastenbeoordelingen van DanCenter zijn gebaseerd op een sterren systeem, dat weergeeft hoe de service en de individuele vakantiewoningen beoordeeld worden door onze gasten. Als je op onze website op zoek bent naar een vakantiewoning en je vindt er een, die geschikt is, dan kun je zien, wat eerdere gasten van deze woning vinden en wat zij aanbevelen. DanCenter krijgt hierdoor ook inzicht in eventuele tekortkomingen en onregelmatigheden van de vakantiewoning of van de service. Met andere woorden jij krijgt een bredere basis voor een besluit en wij krijgen de mogelijkheid om eventuele problemen te verhelpen.

Waar

De gastenbeoordelingen vind je op de pagina, waar de individuele vakantiewoning gepresenteerd wordt. Links boven is er een veld waarop staat “Gastenbeoordeling”.

Hier zie je, hoe je de Gastenbeoordelingen kunt vinden

Door op het veld “Gastenbeoordeling” te klikken zie je hoe tevreden andere gasten geweest zijn met hun verblijf in de betreffende vakantiewoning. Het wordt uitgedrukt op een schaal van 1 tot 5, waar 5 goed is en 1 slecht. De waarde wordt ook visueel geïllustreerd met sterren om het nog duidelijker te maken. De waarde wordt berekend als het gemiddelde van alle ontvangen gastenbeoordelingen van de betreffende vakantiewoning in de actuele seizoenen (de afgelopen 3 seizoenen en het huidige). Wij beperken het aantal seizoenen om zo actueel mogelijk te zijn. Maar het minimum moet 3 zijn om statistisch relevant te zijn. Het veld kan, zoals aangegeven, met een klik geopend worden, zodat belangrijke informatie over de feedback van andere gasten makkelijk te zien is.

Hier zie je, hoe je het veld kunt openen voor meer informatie

Klik op de link hier: Vakantiewoningen met gastenbeoordelingenom de beoordelingen van de vakantiewoningen te zien. Vergeet niet, dat niet alle vakantiewoningen een actieve gastenbeoordeling hebben. De reden hiervan kan zijn, dat de woningen nieuw zijn in het systeem en dat de nodige 3 gastenbeoordelingen daarom nog niet ontvangen zijn.

Hoe

DanCenter stuurt per email een vragenlijst naar alle gasten die geweest zijn en die wij mogen benaderen. Wij vragen de gasten om de lijst in te vullen en te retourneren. De vragenlijst omvat gedetailleerde vragen over het verblijf in de vakantiewoning. Het is natuurlijk aan de gasten of zij de vragen willen beantwoorden. De ontvangen antwoorden liggen daarna ten grondslag van de gegevens, die wij laten zien op de site van de vakantiewoning.

Hier zie je het geopende veld

Gastenbeoordelingen worden door internetgebruikers als betrouwbaar gezien en wij hopen natuurlijk dat zij zullen helpen om de perfecte vakantiewoning te kiezen voor je vakantie. Op dit moment, maart 2017, heeft DanCenter voor alle vakantiewoningen gezamenlijk een gemiddelde beoordeling van 4,1 van 5,0 gebaseerd op 52.400 beoordelingen volgens bovengenoemde richtlijnen.

Verder heeft DanCenter de vakantiewoningen in verschillende categorieën (standaarden) ingedeeld variërend van eenvoudig tot hoog. Deze indeling staat helemaal los van bovengenoemde gastenbeoordelingen. Maar in aanvulling op de gastenbeoordelingen kun je als gebruiker zoeken op een specifieke categorie en tegelijk de vakantiewoningen selecteren waar de gasten het meest enthousiast over waren.