Service
Kadobon
Kontakt
Terugbellen
 

???? in Zweden -Huur een vakantiehuis bij DanCenter

 
Zoeken Gebied: Värmland
Wanneer
Personen
Uw zoekopdracht: 46 vakantiewoningen.

???? in Zweden -Huur een vakantiehuis bij DanCenter

Boek een vakantiehuis voor uw volgende vakantie bij DanCenter.

Gebruik ons eenvoudig zoeksysteem hieronder om een vakantiehuis te vinden in de omgeving waar u naar op zoek bent. U kunt uw zoekopdracht filteren en kiezen voor bijvoorbeeld zeezicht, zwembad, vaatwasser en internet.

Lees meer over Värmland
4.2 of 5.0 in reviews for Värmland. From 117 reviews

46 holiday homes for Värmland

Vakantiehuis in KyrknäsHuis: 34027Kyrknäs6 personen,  60 m²70 m naar de kust.Vakantiehuis in HammaröHuis: 53137Hammarö4 personen,  55 m²75 m naar de kust.Vakantiehuis in ÅrjängHuis: 99803Årjäng4 personen,  67 m²25 m naar de kust.Vakantiehuis in KristinehamnHuis: 64487Kristinehamn5 personen,  96 m²300 m naar de kust.Vakantiehuis in ÅrjängHuis: 4147Årjäng4 personen,  33 m²200 m naar de kust.Vakantiehuis in KoppomHuis: 49383Koppom5 personen,  67 m²1,0 km naar de kust.Vakantiehuis in BjurtjärnHuis: 34578Bjurtjärn4 personen,  54 m²20 m naar de kust.Vakantiehuis in SäffleHuis: 45919Säffle6 personen,  36 m²150 m naar de kust.Vakantiehuis in TöcksforsHuis: 64862Töcksfors6 personen,  85 m²Vakantiehuis in IveboHuis: 34538Ivebo6 personen,  70 m²300 m naar de kust.Vakantiehuis in GunnarskogHuis: 43636Gunnarskog5 personen,  75 m²200 m naar de kust.Vakantiehuis in KristinehamnHuis: 54012Kristinehamn8 personen,  70 m²400 m naar de kust.Vakantiehuis in KyrknäsHuis: 28010Kyrknäs6 personen,  68 m²300 m naar de kust.Vakantiehuis in HammaröHuis: 45700Hammarö3 personen,  75 m²4,5 km naar de kust.Vakantiehuis in LekvattnetHuis: 32026Lekvattnet4 personen,  45 m²50 m naar de kust.Vakantiehuis in SäffleHuis: 50962Säffle6 personen,  60 m²10 m naar de kust.Vakantiehuis in GräsmarkHuis: 39590Gräsmark6 personen,  120 m²50 m naar de kust.Vakantiehuis in HagforsHuis: 34524Hagfors7 personen,  46 m²500 m naar de kust.Vakantiehuis in ÖstmarkHuis: 4895Östmark8 personen,  200 m²4,0 km naar de kust.
See all 46 DanCenter holiday homes at Värmland

In Värmland zijn er veel verschillende activiteiten mogelijk. Zowel in de mooie ongerepte natuur als ook in de idyllische steden. De vakantiebelevenissen in deze rustige omgeving zullen zeker bijdragen aan uw ontspanning. In deze charmante omgeving met ongerepte bossen en stille meren zijn er talrijke mogelijkheden voor outdoor -activiteiten. Bijvoorbeeld: fietsen, paardrijden of wandelen. Bij Filipstad ligt het populair heidegebied Brattforsheden met prachtige flora en fauna. In de omgeving vindt u ook een oude oorlogsluchthaven. In Munkfors kunt u de “Klarävsbana” uitproberen, dit is een een 90 kilometer lange geasfalteerde autovrije fietsroute. De route loopt van Karlstad naar Uddeholm. Bij de plaatse Eda worden wandelaars enthousiast van het 240 kilometer populaire wandelroute “Finnskogaleden”. Als u graag vist dan is dit gebied waar u op zalm en zeeforellen een ware attractie. De rivier Klarälven stroomt door het landschap , kleinere en grotere meren bevinden zich bijna overal. Zoek gewoon uw eigen vissersparadijs. Bent u een liefhebben van golf, dan vindt u prachtige golfbanen in het landschap. Bijvoorbeeld in Eda aan het meer Hugn en un Fryksdalen.

Als wintersport echt iets voor uw is dan moet u naar Valfjället in Eda gaan. Of waarom niet naar Torsby, de langste skitunnel van de wereld.

In deze waterrijke omgeving bevinden zich talrijke mogelijkheden om te watersporten. De Klarälven nodigt u uit voor een bijzonder avontuur: op de rivier van langer dan 100 kilometer kunt u zich gewoon laten drijven. Ongeacht of het nu een vlot, kano, kajak of boot is, het is altijd een leuke belevenis.

In Sunne heeft u een prachtig uitzicht over de meren Fryken. Voor families met kinderen is het waterpark in Sunne de leukste attractie. In het waterpark staat een steile vrije val glijbaan, de snelle racer glijbaan, de mammut glijbaan bij welke men met een rubberbootje door donkere tunnels vaart, en nog vele andere attracties op u te wachten!

Värmland staat bekend als de wieg van de Zweedse literatuur en verhalen. Het is de thuisbasis van veel beroemde schrijvers en dichters, onder andere van Nobelprijswinnaars Gustaf Fröding en Selma Lagerlöf. Selma Lagerlöf was de eerste vrouw die een Nobelprijs heeft ontvangen voor de literatuur, haar woonhuis Mårbacka is een populaire bezienswaardigheid voor bezoekers van over de hele wereld. Een wandeling door het mooie park welke zich bij het woonhuis bevindt is echt een aanrader vanwege de vele fruitbomen, bloemen, kruidentuinen en de vijver. Het park van Rottneros is vol beelden en bloemenperken en eveneens echt een bezoek waard.

In Munkfors bevind zich een dorp uit steentijd, in welke u zelf oude gereedschappen en gebruiksvoorwerpen kunt maken, op traditionele manier kunt koken zodat u de steentijd van dichtbij kunt beleven. Als u in geschiedenis geïnteresseerd bent dan zijn er meerdere musea en een groeve te zien. In Eda, precies aan de grens tussen Zweden en Noorwegen, ligt Morokulien welke vaak als zelfstandig “Land” wordt gezien. Vanwege de geografische afscheiding van Noorwegen en Zweden ligt het precies op de grens. Morokulien is echter geen zelfstandige staat maar is met zijn vredesmonument een herdenkingsplek voor de vrede voor alle Noren en Zweden en een populair uitstapje.