Service
Kadobon
Kontakt
Terugbellen
 

???? in Zweden -Huur een vakantiehuis bij DanCenter

???? in Zweden -Huur een vakantiehuis bij DanCenter

 
Zoeken Gebied: Dalarna
Wanneer
Personen
Uw zoekopdracht: 36 vakantiewoningen.
Bekijk de kaart

???? in Zweden -Huur een vakantiehuis bij DanCenter

Boek een vakantiehuis voor uw volgende vakantie bij DanCenter.

Gebruik ons eenvoudig zoeksysteem hieronder om een vakantiehuis te vinden in de omgeving waar u naar op zoek bent. U kunt uw zoekopdracht filteren en kiezen voor bijvoorbeeld zeezicht, zwembad, vaatwasser en internet.

Lees meer over Dalarna
4.0 of 5.0 in reviews for Dalarna. From 51 reviews

36 holiday homes for Dalarna

Vakantiehuis in RättvikHuis: 55870Rättvik4 personen,  47 m²Huisdieren niet toegestaan.150 m naar de kust.Vakantiehuis in LindvallenHuis: 40628Lindvallen6 personen,  75 m²Een huisdier is toegestaan.60 m naar de kust.Vakantiehuis in LudvikaHuis: 4786Ludvika6 personen,  90 m²Een huisdier is toegestaan.30 m naar de kust.Vakantiehuis in FalunHuis: 53563Falun4 personen,  45 m²Een huisdier is toegestaan.20 km naar de kust.Vakantiehuis in StötenHuis: 6838Stöten12 personen,  155 m²Huisdieren niet toegestaan.13 km naar de kust.Vakantiehuis in MoraHuis: 74836Mora4 personen,  55 m²Een huisdier is toegestaan.100 m naar de kust.Vakantiehuis in HundfjälletHuis: 38734Hundfjället6 personen,  80 m²Huisdieren niet toegestaan.20 m naar de kust.Vakantiehuis in HundfjälletHuis: 38735Hundfjället6 personen,  80 m²Huisdieren niet toegestaan.4,0 km naar de kust.Vakantiehuis in RättvikHuis: 3608Rättvik6 personen,  69 m²Huisdieren niet toegestaan.200 m naar de kust.Vakantiehuis in HundfjälletHuis: 29834Hundfjället7 personen,  90 m²Huisdieren niet toegestaan.4,0 km naar de kust.Vakantiehuis in LindvallenHuis: 33294Lindvallen8 personen,  108 m²Huisdieren niet toegestaan.15 km naar de kust.Vakantiehuis in RättvikHuis: 6942Rättvik6 personen,  70 m²Huisdieren niet toegestaan.20 m naar de kust.
See all 36 DanCenter holiday homes at Dalarna

Zoek uw lievelingsplekje in Dalarna. Er zijn talloze mogelijkheden om het juiste plekje te vinden. De natuur en de wildernis nodigen u uit tot heel veel avonturen. Tegelijkertijd is de civilisatie niet ver weg, mochten de hoogtepunten van de natuur toch even te overweldigend zijn.

Dalarna paardjes zijn typische souvenirs die heel veel toeristen mee naar huis nemen. Het grootste Dalarna paard van de wereld staat natuurlijk in Dalarna. Het is 13 meter hoog en staat in Avesta. Als u wilt zien waar de souvenirs gemaakt worden dan moet u naar Mora rijden.

In de oude stadwijk ( Gamla Byn) vindt u de grootste munt van de wereld. Deze munt weegt liefst 19,7 kilo. In het muntenmuseum wordt de geschiedenis van de munten getoond en in de Gamla byn vindt u ook enige zeer goed bewaarde gebouwen uit de 17e eeuw.

Als u in de voetsporen van tot nu toe ongeveer 1 miljoen mensen wilt treden, dan moet u de grootste kopermijn van Zweden in Falun bezoeken. Een lift brengt u 55 meter naar beneden, waar u een spannende rondleiding te wachten staat.

Ga met uw gezin naar Leksland Sommerland- hier kunt u heel veel beleven. Ga eens in het reuzenrad en op de glijbaan en vergeet ook niet om de snoepwinkel te bezoeken. Geniet zelf, terwijl uw kinderen zich vermaken op een van de glijbanen rondom het zwembad. Probeer ook eens de Raft of Bungee trampoline. Hier is plezier voor iedereen gegarandeerd.

Men wordt nooit volwassenen, wordt er vaak beweerd. Ga daarom naar Jurassic Park in Sällnäs. Om op temperatuur te komen begint u met karten op het ijs om daarna op de grotere machines te gaan rijden, bijvoorbeeld op een Caterpillar.

Wilt u liever een dagje winkelen of sporten. Dan kunt u het beste Kupolen bezoeken. In Kupolen zijn prima sporthallen en ook meer dan 80 winkels.

In Dalarna kunt u, net als in het grootste deel van Noord-Zweden, prachtig wandelen in de natuur. Hier zijn oneindig veel mogelijkheden, alleen uw eigen fantasie stelt de grenzen vast. In de winter kunt u bijvoorbeeld skiën in Gesunda en als het voorjaar wordt kunt u zwemmen in het Siljameer of langs de oever van het meer fietsen.

Er zijn verschillende golfbanen in de buurt – waarom gaat u niet eens golfen op Sollerön, de moeilijkste golfbaan van Zweden. Of stort u zich eens op het lange afstandzwemmen in Vansbro. Hier kunt u 2 kilometer met de stroom mee en 1 km tegen de stroom in zwemmen.

Voordat u naar huis gaat moet u niet vergeten een tochtje met het hele gezin te maken naar Gesunda of Nisseland ( Tomteland). Hier woont namelijk de Kerstman.