Service
Kadobon
Kontakt
Terugbellen
 

Huurcontract en wegbeschrijving

Kort na reservering van uw vakantieverblijf ontvangt u een boekingsbevestiging ter controle. Daarna ontvangt u het officiële huurcontract en deze bevat alle noodzakelijke informatie. Op de eerste pagina vindt u het adres van de de vakantiewoning en het sleuteladres, tezamen met een routebeschrijving (halverwege). Aan de onderzijde van deze pagina vindt u een antwoordkaart, waarop u diverse extra?s kunt bestellen. Tevens ontvangt u een factuur en 2 acceptgirokaarten. Op de factuur staat de vervaldatum voor de betaling. De 1e betaling dient per omgaande te worden voldaan. De 2e betaling moet 40 dagen voor vertrek voldaan zijn. Boekt u binnen 40 dagen voor vertrek, dan betaalt u in een keer de gehele huursom. U dient ervoor zorg te dragen dat de betaling voor uw vertrek uit Nederland is voldaan. U kunt hierbij gebruik maken van bijvoorbeeld telefonische overboeking, spoedbetaling via internet of storten op het postkantoor.

Bij aankomst op het sleuteladres dient u uw huurcontract en uw bewijs van betaling te tonen. Soms zijn stroom-, water en andere bijkomende kosten bij de huurprijs inbegrepen. Indien dit niet het geval is ontvangt u bij aankomst naast de sleutel ook een formulier waarop u bij aankomst en vertrek de meterstanden dient te noteren.

Aankomsttijd doorgeven

Indien u een boot met motor wilt bestellen dient uw aanvraag minimaal 4 weken voor aankomst binnen te zijn.

Tijdstip van aankomst

Normaal gesproken kunt u op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur uw vakantiewoning betrekken. Komt u op een ander tijdstip aan, dan dient u dit vooraf te melden bij het sleuteladres. Gegevens betreffende het sleuteladres vindt u op uw huurcontract.

Extra's

Op de antwoordkaart kunnen diverse extra zaken besteld worden, echter alleen die zaken die ook in de huisbeschrijving genoemd worden.

Alle vakantiewoningen beschikken over keukengerei (bestek, servies, enz.), geschikt voor het maximale aantal personen dat in de vakantiewoning is toegestaan. Bedlinnen, handdoeken, droogdoeken e.d. dient u zelf mee te brengen of kunt u huren.

U kunt op de afscheurkaart eindschoonmaak bestellen, indien dit in de huisbeschrijving is genoemd.

Alle extra zaken die u wilt bestellen dient u samen met uw geplande aankomsttijd, minimaal 14 dagen voor aankomst door te geven. Indien u een boot met motor wilt bestellen, dan dient deze aanvraag minimaal 4 weken voor aankomst binnen te zijn.

Huisdieren

Indien u een vakantiewoning heeft gehuurd waarin huisdieren zijn toegestaan en u bent van plan uw huisdier mee te nemen, houdt u er dan rekening mee dat het een langdurige procedure is alle benodigde toestemmingen voor de invoer van uw huisdier naar Zweden te bemachtigen. Neemt u daarom vroegtijdig contact op met het Zweeds verkeersburo of het Consulaat voor informatie.

Veerverbindingen en bruggen

Indien u een vakantiewoning in Zweden heeft gereserveerd, dan kunt u of over via Kopenhagen over de Øresundsbrug rijden, of met de veerboot overgaan. Indien u gebruik wilt maken van een overtocht, denkt u er dan aan tijdig uw bootticket te bestellen.