Service
Kadobon
Kontakt
Terugbellen
 

Huurcontract en routebeschrijving

Kort na reservering van uw vakantieverblijf ontvangt u een boekingsbevestiging ter controle. Daarna ontvangt u het officiële huurcontract en deze bevat alle noodzakelijke informatie. Op de eerste pagina vindt u het adres van de de vakantiewoning en het sleuteladres, tezamen met een routebeschrijving (halverwege).

Aan de onderzijde van deze pagina vindt u een antwoordkaart, waarop u diverse extra's kunt bestellen. Tevens ontvangt u een factuur en 2 acceptgirokaarten. Op de factuur staat de vervaldatum voor de betaling. De 1e betaling dient per omgaande te worden voldaan. De 2e betaling moet 40 dagen voor vertrek voldaan zijn. Boekt u binnen 40 dagen voor vertrek, dan betaalt u in een keer de gehele huursom. U dient ervoor zorg te dragen dat de betaling voor uw vertrek uit Nederland is voldaan. U kunt hierbij gebruik maken van bijvoorbeeld telefonische overboeking, spoedbetaling via internet of storten op het postkantoor.

Tijdstip van aankomst

U kunt normaal gesproken uw vakantieverblijf vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst betrekken.

Aankomst buiten openingstijden

Indien u bijvoorbeeld laat aankomst, dan is de receptie/het sleuteladres reeds gesloten. Zoekt u daarom tijdig uit waar u de sleutel buiten openingstijden kunt ontvangen.

Extra's

Op de antwoordkaart van het huurcontract kunt u voor vertrek bedlinnen bestellen.

Alle vakantieverblijven beschikken over keukengerei (zoals bestek, servies, enz.), aangepast aan het maximale aantal personen dat in de woning is toegestaan. Bedlinnen, droogdoeken, handdoeken enz., kunnen, voor zover dit in de huisbeschrijving vermeld is, besteld worden.

Heeft u kleine kinderen en heeft u een kinderbed of kinderstoel nodig, dan kunnen deze meestal gehuurd worden. Neemt u hiervoor contact op met de verkoopafdeling van DanCenter.

Wij willen u erop wijzen dat het niet altijd mogelijk is bedlinnen, handdoeken, kinderbedjes enz. te bestellen en raden u daarom aan voor vertrek naar de mogelijkheden te informeren.

Toeristenbelasting

In een aantal vakantiegebieden wordt bij aankomst toeristenbelasting geheven.