Service
Kadobon
Kontakt
Terugbellen
 

Huurcontract en routebeschrijving

Kort na reservering van uw vakantieverblijf ontvangt u een boekingsbevestiging ter controle. Daarna ontvangt u het officiële huurcontract en deze bevat alle noodzakelijke informatie. Op de eerste pagina vindt u het adres van de de vakantiewoning en het sleuteladres, tezamen met een routebeschrijving (halverwege). Aan de onderzijde van deze pagina vindt u een antwoordkaart, waarop u diverse extra's kunt bestellen. Tevens ontvangt u een factuur en 2 acceptgirokaarten. Op de factuur staat de vervaldatum voor de betaling. De 1e betaling dient per omgaande te worden voldaan. De 2e betaling moet 40 dagen voor vertrek voldaan zijn. Boekt u binnen 40 dagen voor vertrek, dan betaalt u in een keer de gehele huursom. U dient ervoor zorg te dragen dat de betaling voor uw vertrek uit Nederland is voldaan. U kunt hierbij gebruik maken van bijvoorbeeld telefonische overboeking, spoedbetaling via internet of storten op het postkantoor.

Bij aankomst op het sleuteladres dient u uw huurcontract en uw bewijs van betaling te overleggen. U ontvangt dan de sleutel van uw vakantieverblijf en een formulier waarop u de teller- en meterstanden van alle bijkomende kosten (zoals stroom, gas, water en telefoon) zowel bij aankomst als bij vertrek dient te noteren.

Tijd van aankomst

Het vakantieverblijf kan op de dag van aankomst normaal gesproken vanaf 16.00 uur worden betrokken.

Aankomst buiten openingstijden

Indien u bijvoorbeeld laat aankomt, is uw sleuteladres al gesloten. Neemt u vooraf contact op over de plaats van sleuteloverdracht buiten de openingstijden van het sleuteladres.

Extra's

Op de antwoordkaart kunt u diverse extra's bestellen, die de lokale kantoren kunnen aanbieden. Dit kan overbagage besparen en zo houdt u plaats vrij in de auto voor andere zaken, die tijdens uw vakantie van pas kunnen komen. Houdt u er echter rekening mee dat er in Duitsland alleen lokale kantoren aanwezig zijn in die gebieden waar veel DanCenter vakantiewoningen gelegen zijn. In andere gebieden is het vaak de eigenaar van de woning of een vertegenwoordiger van de eigenaar die de sleutel overhandigt.

Alle woningen beschikken over keukengerei (bestek, servies, enz.), aangepast aan het maximale aantal personen dat in de woning is toegestaan. Bedlinnen, droogdoeken, schoonmaakdoeken enz. kunnen op in de plaatsen waar een lokaal kantoor van DanCenter is gehuurd worden, indien u deze zaken niet zelf mee wilt nemen.

Heeft u kleine kinderen en heeft u een kinderbed of een kinderstoel nodig, dan kunnen deze ook bij de lokale DanCenter kantoren gehuurd worden. Dient er rekening mee te houden dat er niet altijd plaats is voor een kinderbed in de slaapkamers. Staat in de beschrijving van de woning dat er een kinderbed aanwezig is en heeft u alleen een kinderbed nodig, dan hoeft u niets op de antwoordkaart aan te geven.

Wij willen u erop wijzen dat niet alle lokale kantoren alle extra?s aan kunnen bieden. Wij raden u daarom aan vooraf contact op te nemen over de mogelijkheden. Voor extra's die niet vooraf besteld zijn kan geen garantie worden gegeven dat deze aanwezig zijn bij aankomst.

Toeristenbelasting

In heel Duitsland wordt toeristenbelasting, de zogenaamde Kurtaxe, geheven. U dient deze belasting bij aankomst te voldoen. De hoogte van de toeristenbelasting is per gebied verschillend en wordt per persoon per nacht berekend.