Service
Kadobon
Kontakt
Terugbellen
 

Huurcontract en routebeschrijving

Kort na reservering van uw vakantieverblijf ontvangt u een boekingsbevestiging ter controle. Daarna ontvangt u het officiële huurcontract en deze bevat alle noodzakelijke informatie. Op de eerste pagina vindt u het adres van de de vakantiewoning en het sleuteladres, tezamen met een routebeschrijving (halverwege). Aan de onderzijde van deze pagina vindt u een antwoordkaart, waarop u diverse extra's kunt bestellen. Tevens ontvangt u een factuur en 2 acceptgirokaarten. Op de factuur staat de vervaldatum voor de betaling. De 1e betaling dient per omgaande te worden voldaan. De 2e betaling moet 40 dagen voor vertrek voldaan zijn. Boekt u binnen 40 dagen voor vertrek, dan betaalt u in een keer de gehele huursom. U dient ervoor zorg te dragen dat de betaling voor uw vertrek uit Nederland is voldaan. U kunt hierbij gebruik maken van bijvoorbeeld telefonische overboeking, spoedbetaling via internet of storten op het postkantoor.

Bij aankomst op het sleuteladres dient u uw huurcontract en "bewijs van betaling" te tonen. U ontvangt dan de sleutel van de vakantiewoningen en een formulier waarop u de meterstanden van electriciteit, verwarming, gas, water en telefoon dient te noteren.

Tijdstip van aankomst

U kunt normaal gesproken uw vakantiewoning vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst betrekken.

Aankomst buiten openingstijden

Indien u 's avonds laat aankomt, dan zijn onze lokale kantoren reeds gesloten. Gaat u daarom op tijd na waar u de sleutel buiten openingstijden kunt afhalen en hoe de borgsom dient te worden voldaan.

Extra's

Alle zaken die u met de antwoordkaart besteld heeft kunnen bij de lokale kantoren worden afgehaald. Dit bespaart u extra bagage en zo houdt u plaats vrij in de auto voor andere zaken, die u mee wilt nemen op vakantie.

Alle woningen beschikken over keukengerei (bestek, servies, e.d), aangepast aan het maximale aantal personen dat in de betreffende woning is toegestaan. Bedlinnen, theedoeken en keukendoeken kunnen bij het lokale kantoor gehuurd worden, als u deze zaken niet zelf mee wilt nemen.

Heeft u kleine kinderen en heeft u daarom een kinderbed of kinderstoel nodig? Dan kunnen deze zaken ook bij het lokale kantoor worden gehuurd. U dient er wel altijd rekening mee te houden dat er op de slaapkamers niet altijd plaats is voor een kinderbed. Staat in de huisbeschrijving dat er een kinderbed aanwezig is, en heeft u slechts één kinderbed nodig? Dan hoeft u geen kinderbed op de antwoordkaart aan te geven.

Er bestaat de mogelijkheid alle zaken die u op de antwoordkaart heeft aangegeven bij de vakantiewoning te laten bezorgen. Op deze manier bespaart u zich eventueel een extra trip tussen het huis en het sleuteladres en staat de vakantiewoning direct bij aankomst voor u klaar. Nadere informatie over prijzen en mogelijkheden.

Wij willen u erop wijzen dat niet alle lokale bureau's alle mogelijkheden aan kunnen bieden betreffende verhuur van bedlinnen, kinderbedjes, kinderstoelen e.d. Wij raden u daarom aan vooraf per e-mail of telefonisch contact op te nemen met het kantoor in Nederland. Indien u geen bestelling vooraf plaatst van bijvoorbeeld een kinderbed of bedlinnen, kan niet gegarandeerd worden dat deze zaken bij aankomst aanwezig zijn.

Ook kunt u op de antwoordkaart eindschoonmaak bestellen.

Veerverbindingen

Heeft u een vakantiewoning op een van de Deense eilanden geboekt, of heeft u een bezoek aan een van de eilanden gepland? Denkt u er dan aan op tijdig uw veertickets te bestellen. Belangrijke nationale veerverbindingen:

BestemmingRederijContact
AlgemeenDSBwww.dsb.dk
BornholmBornholmerFærgenwww.faergen.dk
LæsøLæsø linienwww.laesoe-line.dk
FanøFanøFærgenwww.faergen.dk
ÆrøÆrøfærgernewww.aeroe-ferry.dk
SamsøSamsøFærgenwww.faergen.dk
LangelandLangelandsFærgenwww.faergen.dk
AlsAlsFærgenwww.faergen.dk

Diverse eilanden bijv. Endelave, Årø, Fur enz. Småøernes Færgeselskaber www.smaa-faergerne.dk/index.htm