Kontakt
Zoeken
Service
Kadobon
Kontakt
Call back

Vakantiewoning:  Starup HyttebyMidden Jutlandmidden JutlandDenemarken

De volgende vakantiewoningen in deze regio voldoen aan uw criteria.
Duur verblijf:
Categorie huis
Zoek gebied:
Aantal
vakantiewoningen
Over Starup Hytteby

Starup Hytteby ligt tussen Starup-Tofterup and rivier Holme Å een een prachtige natuur. De Hytteby ('huisjesdorp') werd in 1990 opgezet door enkele locale mensen en tegenwoordig is het uitgegeroeid tot een mooi vakantiegebied. In Starup Hytteby vindt u vakantiehuisjes van ongeveer 80m, gebouwd in 2008, met gratis internet, een visschoonmaakplaats en een gezamenlijke vriezer (60-99l) om gevangen vis in te vriezen.

Rivier Holme Å is erg populair onder vissers vanwege de vele vismogelijkheden, maar u kunt er ook goed kano varen. Voor kinderen is er een speeltuin, een bos en veld met schapen. Houdt u van zwemmen, dan ligt het mooie meer Kvie Sø ongeveer 13 km verderop.

Starup Hytteby is centraal gelegen en daardoor een perfect uitgangspunt voor bezoekjes aan Deense attracties in de zuidelijke en centrale regio van Jutland. Legoland, Givskud Zoo and en een van de grootste steden van Denemarken, Esbjerg, zijn ongeveer 30 minuten rijden van Starup Hytteby. In Esbjerg kunt u heerlijk winkelen en er is een museum en een concertgebouw. Ribe is het oudste stadje van Denemarken en heeft een prachtige kathedraal en een Viking Centrum. Dit stadje is zeker de moeite van een bezoek waard en slechts 45 minuten rijden.