Service
Kadobon
Kontakt
Terugbellen
 

Vakantiehuis: Roslev

Vakantiehuis: Roslev, rond om het Limfjord, Limfjord, Denemarken

Gastenbeoordelingen

Gebaseerd op 9 antwoorden3.3 van 5.0
Aanbevelenswaardig3,3
Inrichting en gebruiksvoorwerpen3,4
Meest populair onder
Gezinnen met kinderen3,6
Vrienden zonder kinderen3,0
Opmerkingen van andere gasten
Taal:
Het vermelden van een beoordeling is vrijwillig. Lees meer over DanCenter's klantenbeoordelingen.
Henrik - Føborg  (Venneferie med børn, oktober 2020)
Aanbevelingen voor toekomstige gasten
“Manglede mange ting i køkkenet og trængte til hovedrengøring”
Kirstine - Aabenraa  (Venneferie uden børn, augustus 2020)
Aanbevelingen voor toekomstige gasten
“Medbring ørepropper, så I ikke konstant hører vindmøllegeneratoren. Og vær forberedt på løsgående hunde og masser af nysgerrige blikke fra campinggæster, der går ind på grunden såvel som nysgerrige interesserede huskøbere, der patruljerer løbende (huset er til salg).”
Anne - Tørring  (Familieferie med børn, juli 2020)
Aanbevelingen voor toekomstige gasten
“Spøttrup Middelalderborg samt Fur”
Wat beviel u aan het vakantiehuis in het bijzonder?
“Størrelsen, køkkenet og haven”
Maria Ibsen - Aabenraa  (Familieferie med børn, juni 2020)
Wat beviel u aan het vakantiehuis in het bijzonder?
“Et stort og pænt hus i naturskønne omgivelser. Meget tæt ved dejlig strand og nabo til en historisk gård. / Der manglede hverken noget inde eller ude. Men lå tæt ved vej og uden hegn om haven, så vil ikke anbefale til helt små børn. Både hus og område var dog børnevenligt med dejlig grøn have med gynger og sandkasse.”
Aanbevelingen voor toekomstige gasten
“Tag til den dejlige strand nær huset. Vi tog også til Fur og så klitterne og til Spøttrup Borg, begge var gode oplevelser. / Områdets Hancock sodavand med Grape var de bedste jeg har smagt. Vi nåede ikke Thises gårdbutik, men vi er sikre på at den havde været et besøg værd.”
Jette - Fredericia  (Familieferie med større børn, mei 2020)
Aanbevelingen voor toekomstige gasten
“Det ligger tæt på rigtig dejligt strand område”
Jesper Juul - Roslev  (Familieferie med børn, maart 2020)
Wat beviel u aan het vakantiehuis in het bijzonder?
“Ok stand, og tæt på pæne "gå-tur" muligheder, langt til noget der minder om byliv. Fornuftig pris. Mht sidste spørgsmål om alder, klikker jeg jo min alder ind, men vi havde'lejet det til vor datter og svigersøn og deres børn på 2 og 3 år, de var godt fornøjet. De kommer fra Færøerne”
Birgit - Randers  (Familieferie med større børn, oktober 2019)
Wat beviel u aan het vakantiehuis in het bijzonder?
“Naturen - haven med de store gynger, og at der var så god plads”
Aanbevelingen voor toekomstige gasten
“Vandretur på Fur - "Cafe På Herrens Mark" på Fur - og Fur Bryghus / Cykeltur til Sundsøre (8 km langs fjorden)”
Jytte - Christiansfeld  (Familieferie med større børn, oktober 2019)
Wat beviel u aan het vakantiehuis in het bijzonder?
“Der var plads til 10 personer og to badeværelser. / / Desværre var virkede gulvvarmen ikke i det ene badeværelse og det ene værelse i kælderen kunne heller ikke varmes op pga defekt termostat.”
Aanbevelingen voor toekomstige gasten
“Huset er primært til voksne der vil nyde ro og natur”
Helle - Sæby  (Familieferie med børn, mei 2019)
Aanbevelingen voor toekomstige gasten
“Fur Bryghus ligger ikke så langt derfra”

Faciliteiten vakantiewoning

10
4
225m²
ja
nee
Incl.
300 m
 
Uitzicht op water
 
Activiteitenhuis
 
Duitse TV-kanalen:
 
2 badkamers
 
Wasmachine
 
Afwasmachine
 
Gebouwd 1933, gerenoveerd in 2018
 
10 km naar restaurant
 
5,0 km naar supermarkt
 
300 m naar kust
Free cancellation
Free cancellation up to 35 days to arrival in the period 9/1-2021 tot 7/1-2022
Huis nr. 65887
Categorie huis: ★★★★
Kust/meer 300 mKlantenbeoordelingen

.

Boek het huis

.

Boek het huis

Week MaDiWoDoVrZaZo
5328293031123
145678910
211121314151617
318192021222324
425262728293031
Beschikbare aankomstdag
Gekozen periode
Beschikbare datum
Niet beschikbaar
Uw boeking

Huisbeschrijving

Over het gebied

Over Rundt om Limfjorden

De Limfjord (Limfjorden) biedt een unieke natuurbeleving. Hier vindt u zowel licht heuvelachtige landschappen, plantages en velden als een verbluffend uitzicht vanuit verschillende invalshoeken over de fjord. Hieronder willen wij u een scala aan suggesties geven voor spannende belevenissen op uw weg langs de Limfjord.

De Limfjord route – een 610 km lange fietsroute Wilt u graag het gebied van de Limfjord leren kennen? Neemt u dan de fietsroute langs de Limfjord, of u fietst alleen een gedeelte van de fietsroute. Het is een 610 km lange fietsroute die je helemaal rondom de fjord voert. U kunt ook kiezen voor een vaste basis fietstocht en een aantal dagtochten maken over de Limfjordroute.

Eshøj Plantage De Eshøj Plantage is ongeveer 4 km van het centrum van Thisted. De plantage is een klein botanisch paradijs met ongeveer 150 verschillende soorten bomen en planten van over de hele wereld, en het is daarmee een heel bijzonder bos.

Het Limfiord Centrum – Doverodde Een van de eerste kruidenierswinkels in Doverodde, genaamd Doverodde Købmandsgård (Doverodde koopmanshuis) is een van de best bewaard gebleven koopmanshuizen van rond de jaren 1850. Tegenwoordig is het koopmanshuis een activiteiten- en belevingscentrum, gericht op Thy en de Limfjord. In de oude graansilo vindt u tentoonstellingen van geologische gebeurtenissen en dieren uit de omgeving.

Over Limfjorden

Aan het Limfjord doet u vele indrukwekkende, natuurlijke- en culturele ervaringen op. Hier zijn enkele suggesties voor inspiratie:

Vejlerne is het grootste vogelreservaat van Noord-Europa. Op een oppervlakte van 6.000 hectare vindt u zeegrasvelden en brak water gebieden. Vandaag de dag is Vejlerne een paradijs voor vogels en vogelliefhebbers. Op slechts 4 km afstand van het centrum van Thisted is de Eshøj Plantage te vinden. Het is een botanisch paradijs met zo'n 150 verschillende soorten bomen en struiken uit de hele wereld, daarmee geeft het deze regio een ongebruikelijk beeld. Eshøj is ideaal voor een activiteit in de openlucht. Het terrein is heuvelachtig met een hoogteverschil van 25 meter tussen het Limfjord en het hoogste punt van de plantage. Men kan hier goed joggen, maar evengoed wandelen en genieten van het landschap.

Een goed deel van de kust – nabij Vildsund – is heuvelachtig. De kust van het Limfjord is heuvelachtig tot na Vildsund. Aan het einde van de laatste ijstijd zijn door smeltwatererosie dalen en valleien gevormd. Zelfs vandaag de dag zijn er nog 17 grafheuvels die stammen uit deze periode. Zes van hen liggen onder de grond. Het gebied is beschermd en in een poging om de heide te behouden, grazen er Gotland schapen op de steile hellingen.

In Ullerup, iets ten noorden van Heltborg, vindt u het 6.000 jaar oude stenen huis Lundehøj dat voor gasten geopend is.

Limfjordcentum Doverodde: 150 jaar nadat de eerste handel werd opgericht in Kaufman Doverodde is Doverodde Købmannsgården één van de Limfjord’s bestcommercieel bewaard gebleven gebouwen uit deze periode. Kjøpmannsgården is vandaag de dag een populair bezoekerscentrum in de Thy en Limfjord regio. In de oude graansilo’s bezoekt u een tentoonstelling met geologische exposities en dieren van het gebied.

In het oude pakhuis bevindt zich een leuke belevingsruimte, waarin u vissen en andere waterdieren kunt onderzoeken, die u zojuist zelf in het fjord gevangen hebt. Er is ook een voorstelling die over de ontwikkeling van Kjøpmannsgårdens in de loop der jaren bericht.

De prehistorische begraafplaats in de buurt Ydby Hede is de grootste van Denemarken met een totaal van 49 grafheuvels. Lunaria en Danas tuinen: Deze kunstcollectie is uniek, en toont wisselende exposities van bladkunstenares Susanne Tvermoes - haar levenswerk bestaat uit verschillende beelden van blaadjes en bloemblaadjes. Vanuit het Noord-Jutse mythologie museum Sagengarten heeft u een goed uitzicht over de fjord.

De Vestervig kerk in Vestervig is de grootste kerk in het noorden en bezit één van Denemarken’s beste orgels met 52 orgelpijpen. Hier kunt u uitstekende kerkconcerten beleven.