Kontakt
Zoeken
Service
Kadobon
Kontakt
Call back

Limfjorden, het schilderachtige fjord in het noorden van Denemarken

Limfjorden, het schilderachtige fjord in het noorden van Denemarken

 
Zoeken Gebied: Limfjord
Aankomst en dagen
Personen
Uw zoekopdracht: 264 vakantiewoningen.
Suche auf der Karte Suche auf der Karte

Limfjorden, het schilderachtige fjord in het noorden van Denemarken

Boek uw perfecte vakantiewoning bij het mooie Limfjord

Hier vindt u alles van grote, onaangetaste bossen tot de mooiste badstranden.
Lees meer over Limfjord
Bewertung der Häuser in Limfjord: 4.1 von 5.0 (2341 Bewertungen)

Vakantiewoningen in de omgeving van Limfjord

Andere gasten raden deze vakantiewoningen aan Limfjord:

Huis: 06246Lynderup8 personen,  92 m²Een huisdier is toegestaan.500 m naar de kust.Ferienhaus mit Whirlpool und Sauna im Haus. Liegt in landschaftlich reizvoller Umgebung in Lynderup, nicht weit vom Ufer des Limfjordes. Im Ferienhaus wurde 2017 renoviert und dabei u.a. auch die Küche mitsamt Herd, Kühl-Gefrierschrank und Tiefkühltruhe ...Huis: 33764Livbjerggård12 personen,  120 m²Een huisdier is toegestaan.300 m naar de kust.Dieses Ferienhaus liegt auf einem gr. Naturgrundstück und eignet sich auch für zwei Familien, da es zwei Schlafbereiche mit je einem Bad und zwei Schlafzimmern hat. In dem einen Bad gibt es zwei Duschen. Darüber hinaus gibt es ein gr. Wohnzimmer ...Huis: 09461Lyngs Drag6 personen,  85 m²Een huisdier is toegestaan.200 m naar de kust.Hell und wohnlich eingerichtetes Ferienhaus mit Whirlpool im Bad. Steht auf einem geschützten Rasengrundstück mit Bäumen ringsum, in einem ruhigen Ferienhausgebiet nahe des Limfjordes. Vom Haus sind es nur ca. 200 m zum Wasser. Innen offener ...Huis: 42358Trend10 personen,  122 m²Een huisdier is toegestaan.800 m naar de kust.Dieses Ferienhaus wurde 2012 aus hochwertigen Materialien erbaut. Helle Holzböden und Wände erwarten Sie in dem modern eingerichteten Haus, wo ein Holzofen für wohlige Wärme im Wohnzimmer, das mit der offenen, gut ausgestatteten Küche kombiniert ...Huis: 68127Handbjerg12 personen,  165 m²Een huisdier is toegestaan.350 m naar de kust.Auf einem Naturgrundstück in ruhiger Ferienhausumgebung, ca. 350 m vom Limfjord und einem kinderfreundlichen Badestrand entfernt, steht dieses Ferienhaus mit Pool und Whirlpool. Das Haus ist praktisch für mehrere Familien eingerichtet und für ...Huis: 13417Fur10 personen,  225 m²Huisdieren niet toegestaan.500 m naar de kust.Die kleine Insel Fur liegt in der landschaftlich schönen Region des Limfjordes. Die Insel erreicht man schon nach wenigen Minuten Fahrzeit mit einer kleinen Fähre. Hier erwartet Sie dieses Ferienhaus, das auf einem etwa 6000 m² großen Naturgrundstück ...

Aan het Limfjord doet u vele indrukwekkende, natuurlijke- en culturele ervaringen op. Hier zijn enkele suggesties voor inspiratie:

Vejlerne is het grootste vogelreservaat van Noord-Europa. Op een oppervlakte van 6.000 hectare vindt u zeegrasvelden en brak water gebieden. Vandaag de dag is Vejlerne een paradijs voor vogels en vogelliefhebbers. Op slechts 4 km afstand van het centrum van Thisted is de Eshøj Plantage te vinden. Het is een botanisch paradijs met zo'n 150 verschillende soorten bomen en struiken uit de hele wereld, daarmee geeft het deze regio een ongebruikelijk beeld. Eshøj is ideaal voor een activiteit in de openlucht. Het terrein is heuvelachtig met een hoogteverschil van 25 meter tussen het Limfjord en het hoogste punt van de plantage. Men kan hier goed joggen, maar evengoed wandelen en genieten van het landschap.

Een goed deel van de kust – nabij Vildsund – is heuvelachtig. De kust van het Limfjord is heuvelachtig tot na Vildsund. Aan het einde van de laatste ijstijd zijn door smeltwatererosie dalen en valleien gevormd. Zelfs vandaag de dag zijn er nog 17 grafheuvels die stammen uit deze periode. Zes van hen liggen onder de grond. Het gebied is beschermd en in een poging om de heide te behouden, grazen er Gotland schapen op de steile hellingen.

In Ullerup, iets ten noorden van Heltborg, vindt u het 6.000 jaar oude stenen huis Lundehøj dat voor gasten geopend is.

Limfjordcentum Doverodde: 150 jaar nadat de eerste handel werd opgericht in Kaufman Doverodde is Doverodde Købmannsgården één van de Limfjord’s bestcommercieel bewaard gebleven gebouwen uit deze periode. Kjøpmannsgården is vandaag de dag een populair bezoekerscentrum in de Thy en Limfjord regio. In de oude graansilo’s bezoekt u een tentoonstelling met geologische exposities en dieren van het gebied.

In het oude pakhuis bevindt zich een leuke belevingsruimte, waarin u vissen en andere waterdieren kunt onderzoeken, die u zojuist zelf in het fjord gevangen hebt. Er is ook een voorstelling die over de ontwikkeling van Kjøpmannsgårdens in de loop der jaren bericht.

De prehistorische begraafplaats in de buurt Ydby Hede is de grootste van Denemarken met een totaal van 49 grafheuvels. Lunaria en Danas tuinen: Deze kunstcollectie is uniek, en toont wisselende exposities van bladkunstenares Susanne Tvermoes - haar levenswerk bestaat uit verschillende beelden van blaadjes en bloemblaadjes. Vanuit het Noord-Jutse mythologie museum Sagengarten heeft u een goed uitzicht over de fjord.

De Vestervig kerk in Vestervig is de grootste kerk in het noorden en bezit één van Denemarken’s beste orgels met 52 orgelpijpen. Hier kunt u uitstekende kerkconcerten beleven.