Kontakt
Zoeken
Service
Kadobon
Kontakt
Call back
Het Limfjord is Denemarken op z'n best met unieke vakantiewoningen.

Boek uw perfecte vakantiewoning bij het mooie Lifjord.

Hier vindt u alles van grote, onaangetaste bossen tot de mooiste badstranden.

Lees meer over Limfjord

Vakantiewoningen in de omgeving van Limfjord

Andere gasten raden deze vakantiewoningen aan Limfjord:

Huis: 56685Jegindø/Hvidbjerg6 personen,  110 m²Een huisdier is toegestaan.245 m naar de kust.Dieses Haus am Limfjord wurde 2011 komplett renoviert und wohnlich eingerichtet. Gleich gegenüber führt ein kleiner Pfad hinunter zum Ufer. Untere Etage im Haus mit leicht eingeschränkter Raumhöhe, obere Etage mit Dachschrägen. Liegt in grüner ...Huis: 13220Livbjerggård10 personen,  150 m²Huisdieren niet toegestaan.100 m naar de kust.Geräumige Ferienunterkunft mit zwei Etagen, Rasenfläche und schöner Aussicht zum Limfjord. Auch vom gemütlichen Wohnzimmer großartiger Fjordblick. Solarenergie hilft hier den Stromverbrauch zu reduzieren. Schöne, 110 m² gr. Terrassenfläche am ...Huis: 65585Hjarbæk Fjord12 personen,  218 m²Een huisdier is toegestaan.100 m naar de kust.Dieses architektonisch spannende und energiesparende Ferienhaus steht auf einem höher gelegenen Naturgrundstück mit Aussicht auf den Hjarbæk Fjord. Im Erdgeschoss befindet sich der Wellnessbereich mit großem 8 Personen Whirlpool, Sauna und ganz ...Huis: 95363Handbjerg6 personen,  90 m²Een huisdier is toegestaan.20 m naar de kust.Hell eingerichtetes Ferienhaus, nur etwa 20 m vom Ufer des Limfjords entfernt gelegen und mit herrlichem Panoramanblick auf das Wasser. Der Fernseher im Wohnzimmer empfängt skandinavische, deutsche und englische Sender. Auch ein DVD-Spieler ...Huis: 35465Virksund14 personen,  204 m²Een huisdier is toegestaan.600 m naar de kust.Ca. 600 m vom Meer entfernt liegt dieses ansprechend eingerichtete und gut ausgestattete Ferienhaus auf einem großen Grundstück in dem gemütlichen Ferienort Virksund. Das Haus ist sehr geräumig und gut dimensioniert. Der Ess- und Aufenthaltsbereich ...Huis: 93183Trend6 personen,  82 m²Een huisdier is toegestaan.100 m naar de kust.Dieses ansprechend eingerichtete Ferienhaus liegt auf einem abgeschirmten und bewachsenen Naturgrundstück mit eingeschränktem Blick auf das Wasser. Das Haus wurde modern mit u.a. einem kombinierten Küchen-/Aufenthaltsbereich mit komfortablen ...

Aan het Limfjord doet u vele indrukwekkende, natuurlijke- en culturele ervaringen op. Hier zijn enkele suggesties voor inspiratie:

Vejlerne is het grootste vogelreservaat van Noord-Europa. Op een oppervlakte van 6.000 hectare vindt u zeegrasvelden en brak water gebieden. Vandaag de dag is Vejlerne een paradijs voor vogels en vogelliefhebbers. Op slechts 4 km afstand van het centrum van Thisted is de Eshøj Plantage te vinden. Het is een botanisch paradijs met zo'n 150 verschillende soorten bomen en struiken uit de hele wereld, daarmee geeft het deze regio een ongebruikelijk beeld. Eshøj is ideaal voor een activiteit in de openlucht. Het terrein is heuvelachtig met een hoogteverschil van 25 meter tussen het Limfjord en het hoogste punt van de plantage. Men kan hier goed joggen, maar evengoed wandelen en genieten van het landschap.

Een goed deel van de kust – nabij Vildsund – is heuvelachtig. De kust van het Limfjord is heuvelachtig tot na Vildsund. Aan het einde van de laatste ijstijd zijn door smeltwatererosie dalen en valleien gevormd. Zelfs vandaag de dag zijn er nog 17 grafheuvels die stammen uit deze periode. Zes van hen liggen onder de grond. Het gebied is beschermd en in een poging om de heide te behouden, grazen er Gotland schapen op de steile hellingen.

In Ullerup, iets ten noorden van Heltborg, vindt u het 6.000 jaar oude stenen huis Lundehøj dat voor gasten geopend is.

Limfjordcentum Doverodde: 150 jaar nadat de eerste handel werd opgericht in Kaufman Doverodde is Doverodde Købmannsgården één van de Limfjord’s bestcommercieel bewaard gebleven gebouwen uit deze periode. Kjøpmannsgården is vandaag de dag een populair bezoekerscentrum in de Thy en Limfjord regio. In de oude graansilo’s bezoekt u een tentoonstelling met geologische exposities en dieren van het gebied.

In het oude pakhuis bevindt zich een leuke belevingsruimte, waarin u vissen en andere waterdieren kunt onderzoeken, die u zojuist zelf in het fjord gevangen hebt. Er is ook een voorstelling die over de ontwikkeling van Kjøpmannsgårdens in de loop der jaren bericht.

De prehistorische begraafplaats in de buurt Ydby Hede is de grootste van Denemarken met een totaal van 49 grafheuvels. Lunaria en Danas tuinen: Deze kunstcollectie is uniek, en toont wisselende exposities van bladkunstenares Susanne Tvermoes - haar levenswerk bestaat uit verschillende beelden van blaadjes en bloemblaadjes. Vanuit het Noord-Jutse mythologie museum Sagengarten heeft u een goed uitzicht over de fjord.

De Vestervig kerk in Vestervig is de grootste kerk in het noorden en bezit één van Denemarken’s beste orgels met 52 orgelpijpen. Hier kunt u uitstekende kerkconcerten beleven.