Service
Kadobon
Kontakt
Terugbellen
 

Halmstad in Zweden -Huur een vakantiehuis bij DanCenter

 
Zoeken Gebied: Halmstad
Wanneer
Personen
Uw zoekopdracht: 15 vakantiewoningen.

Halmstad in Zweden -Huur een vakantiehuis bij DanCenter

Boek een vakantiehuis voor uw volgende vakantie bij DanCenter.

Gebruik ons eenvoudig zoeksysteem hieronder om een vakantiehuis te vinden in de omgeving waar u naar op zoek bent. U kunt uw zoekopdracht filteren en kiezen voor bijvoorbeeld zeezicht, zwembad, vaatwasser en internet.

Lees meer over Halmstad
3.2 of 5.0 in reviews for Halmstad. From 7 reviews

15 holiday homes for Halmstad

Vakantiehuis in HalmstadHuis: 53475Halmstad5 personen,  120 m²4,0 km naar de kust.Vakantiehuis in HarplingeHuis: 5840Harplinge5 personen,  75 m²4,3 km naar de kust.

Halmstad, de grootste stad in Halland, is een geliefd en wordt door veel toeristen bezocht. Het centrum van de stad heeft een Deense uitstraling. In het centrum zijn boetiekjes, heel veel cafés en restaurants, o.a. in een oude boerderij “Brukropsgården”. Deze boerderij dateert uit de 18e eeuw en heeft een prachtige binnenplaats. In de buurt ligt de grote markt met een prachtige fontein “Europa”en het standbeeld van de stier, ontworpen door Carl Milles.

Van hieruit kunt u een kleine wandeling maken naar het slot en naar de kleinste Driemaster van de wereld “Najaden”. Dit schip wordt gebruikt als museum. Een eindje verder ligt aan de rivier de Nissan het Picassopark en de stadsbibliotheek. Norre Port is een oude stadpoort. In de toren bij de stadpoort is een kunstgalerie ingericht. Direct er naast gelegen vindt u het Norre Park. Örjansvall, het grootste voetbalveld van Halland, ligt aan de andere kant van het park. Kunstliefhebbers kunnen het Mjällby Kunstmuseum bezoeken, vissers kunnen zalm vangen. Hier is echt voor elk wat wils. Waarom ook niet een van de concerten bezoeken? In de zomermaanden zijn er in de stad heel veel strassenlokale en zijn er verschillende evenementen, waaronder een straten festival, Marinefestival & Baltic Sail. Halmstad is een Mekka voor de golfers. In de buurt zijn er meer dan 11 golfbanen.
Tylösand is vooral bekend door het 7 km lange zandstrand en het uitzicht op het eiland Tylö. Hier kan men heerlijk zwemmen en zonnebaden, maar in tylösand komen ook de windsurfers aan hun trekken. Het strand gaat verder naar Ringenäs en Frösakull. Deze stranden zijn iets rustiger, er zijn minder zonaanbidders in de zomer. Als u de kustweg volgt ontdekt u het prachtige landschap met de mooie stranden zoals bijvoorbeeld Haverdal. Het 4 km lange zandstrand, de wandelpaden en het beschermde natuurgebied met een fantastisch uitzicht zorgen dat een bezoek aan dit gebied een ware belevenis wordt. Het gebied rondom Halmstad biedt een afwisselend panorama met veel meren, bossen, glooiende velden, strandplaatsjes en idyllische dorpjes in een spectaculaire omgeving.

Als u met kinderen reist dan is een bezoek aan het park “Äventyrslandet” een leuk uitje. Hier zijn meer dan 10 verschillende thema’s zoals bijvoorbeeld het Dinosauriërland, het indianendorp en het sprookjesland. De kinderen kunnen bijvoorbeeld naar de schat van de piraat zoeken en in zeepkist auto’s rijden. Wordt het tijd voor een beetje verkoeling, dan is er het waterland, om daarna in de draaimolen heerlijk op te drogen. Als het toch onverhoopt mocht regenen, dan is er een indoor-speelweide “Busfabriken” waarin de kinderen in een jungle van 2000 m2 van heel veel verschillende activiteiten kunnen genieten.