Kontakt
Zoeken
Service
Kadobon
Kontakt
Call back

Polen - Vakantiewoningen in alle prijsklassen

Over Polen

In Polen kunt u genieten van een strandvakantie en een Kuurbadverblijf in het noorden, een wandel en skivakantie in de bergen in het zuiden tot de historische steden, kastelen en burchten verspreid over het land.

Polen heeft de laatste jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt en deze ontwikkeling schrijdt tot aan de dag van vandaag nog voort. In het binnenland kunt u daarom nog paardenkoetsen en oude huizen zien, die in schril kontrast staan met de moderne steden als Krakau en Warschau.

Polen heeft een rijk geschakeerde natuur met de Hoge Tatra in het zuiden, de nationale parken met de uitgestrekte bossen in het noorden en de mooie witte zandstranden langs de Oostzeekust. Bij de Polen zelf zijn de Badplaatsen Sopot en de Danziger bocht erg geliefd.

Slawienski Koszalinski Kolobrzeski Kamienski Drawski Westpommern Sredzki Slupecki Rawicki Ostrowski Großpolen Wegorzewski Szczycienski Piski Ostrodzki Olsztynski Olecki Mragowski Lidzbarski Gizycki Elcki Ermland-Masuren Heiligkreuz Zywiecki Zawiercianski Czestochowski Cieszynski Bielski Schlesien Wejherowski Starogardzki Sopot Slupski Pucki Nowodworski Kartuski Gdynia Gdanski Gdansk Czluchowski Bytowski Pommern Sejnenski Hajnowski Grajewski Augustowski Podlachien Leski Podkarpacie Wyszkowski Warszawa Plocki Mazowsze Wadowicki Tatrzanski Suski Nowotarski Nowosadecki Limanowski Krakowski Krakow Bochenski Malopolska Zielonogorski Zarski Lubusz-regionen Lubelski Lublin-regionen Lódz-regionen Kujawy Wroclawski Klodzki Jeleniogorski Jelenia gora Schlesien