Service
Kadobon
Kontakt
Terugbellen
 

Hedmark in Noorwegen -Huur een vakantiehuis bij DanCenter

 
Zoeken Gebied: Hedmark
Wanneer
Personen
Uw zoekopdracht: 6 vakantiewoningen.

Hedmark in Noorwegen -Huur een vakantiehuis bij DanCenter

Boek een vakantiehuis voor uw volgende vakantie bij DanCenter.

Gebruik ons eenvoudig zoeksysteem hieronder om een vakantiehuis te vinden in de omgeving waar u naar op zoek bent. U kunt uw zoekopdracht filteren en kiezen voor bijvoorbeeld zeezicht, zwembad, vaatwasser en internet.

Lees meer over Hedmark
5.0 of 5.0 in reviews for Hedmark. From 2 reviews

Vakantiewoningen in de omgeving van Hedmark

6 holiday homes for Hedmark

Vakantiehuis in TynsetHuis: 54170Tynset10 personen,  196 m²2,0 km naar de kust.Vakantiehuis in Stor-ElvdalHuis: 54533Stor-Elvdal6 personen,  75 m²200 m naar de kust.

In het district Hedemark bevinden zich ontelbare mogelijkheden om de natuur en cultuur van Noorwegen te beleven. Bijvoorbeeld wandelen of fietsen door de bossen, die als sinds meerdere generaties gekoesterd en onderhouden worden zodat de natuurliefhebber ontelbare weggetjes en paden kan bewandelen. Eveneens bevindt zich in dit district in Elverum onder andere 2 van de grootste openluchtmusea: Glomdalsmuseet en Nosk Skogmuseum. Ook zijn er veel vismeertjes en riviertjes in de omgeving, zoals Glomma en Renaelva. In het gebied om Elverum is langlopen een begrip. Er wordt jaarlijks een 54km lange race “Birkbeinerrennet”van Rena naar Lillehammer gehouden. Kunstenaar Edvard Munch heeft in zijn geboorte dorp Løten zijn sporen achtergelaten in de vorm van het Munch-centrum en Munch-route. U kunt een bezoek brengen aan de voormalige Olympische plaatsen Hamar en Lillehammer. Beide liggen erg mooi aan het grootste binnenmeer van Noorwegen de “Mjøsa”. Hier kan men een rondvaart maken, bijvoorbeeld met de oude raderboot “Skibladner”die sinds 1886 over het meer vaart en als oudste van zijn soort wereldwijd geldt. Lillehammer als ook Hamar hebben beide een breed aanbod aan cultuur en landschap.

Weitere Infos zu den Fischarten in der Region Östliches Norwegen