Service
Kadobon
Kontakt
Terugbellen
 

Geltinger Bucht/Olpenitz in Duitsland -Huur een vakantiehuis bij DanCenter

 
Zoeken Gebied: Geltinger Bucht, Ostsee
Wanneer
Personen
Uw zoekopdracht: 11 vakantiewoningen.

Geltinger Bucht/Olpenitz in Duitsland -Huur een vakantiehuis bij DanCenter

Boek een vakantiehuis voor uw volgende vakantie bij DanCenter.

Gebruik ons eenvoudig zoeksysteem hieronder om een vakantiehuis te vinden in de omgeving waar u naar op zoek bent. U kunt uw zoekopdracht filteren en kiezen voor bijvoorbeeld zeezicht, zwembad, vaatwasser en internet.

Lees meer over Geltinger Bucht, Ostsee
4.1 of 5.0 in reviews for Geltinger Bucht, Ostsee. From 340 reviews

11 holiday homes for Geltinger Bucht, Ostsee

Vakantiehuis in Geltinger Bucht, OstseeHuis: 30697Geltinger Bucht, Ostsee4 personen,  62 m²100 m naar de kust.Vakantiehuis in Geltinger Bucht, OstseeHuis: 28353Geltinger Bucht, Ostsee8 personen,  118 m²50 m naar de kust.Vakantiehuis in Geltinger Bucht, OstseeHuis: 26722Geltinger Bucht, Ostsee6 personen,  62 m²150 m naar de kust.Vakantiehuis in Geltinger Bucht, OstseeHuis: 29262Geltinger Bucht, Ostsee4 personen,  62 m²100 m naar de kust.Vakantiehuis in Geltinger Bucht, OstseeHuis: 29469Geltinger Bucht, Ostsee8 personen,  118 m²50 m naar de kust.Vakantiehuis in Geltinger Bucht, OstseeHuis: 31399Geltinger Bucht, Ostsee8 personen,  118 m²50 m naar de kust.Vakantiehuis in Geltinger Bucht, OstseeHuis: 24462Geltinger Bucht, Ostsee6 personen,  62 m²150 m naar de kust.Vakantiehuis in Geltinger Bucht, OstseeHuis: 29164Geltinger Bucht, Ostsee6 personen,  62 m²150 m naar de kust.Vakantiehuis in Geltinger Bucht, OstseeHuis: 42647Geltinger Bucht, Ostsee7 personen,  118 m²50 m naar de kust.Vakantiehuis in Geltinger Bucht, OstseeHuis: 27001Geltinger Bucht, Ostsee6 personen,  62 m²150 m naar de kust.Vakantiehuis in Geltinger Bucht, OstseeHuis: 28354Geltinger Bucht, Ostsee8 personen,  118 m²20 m naar de kust.

Alle vakantiewoningen in de omgeving.

Aan de Geltinger Baai, 2 kilometer van de plaats Gelting en in de buurt van de Schlei, bevindt zich het populaire vakantieplaats Wackerballig. Hier is in de laatste jaren een klein vakantiegebied ontstaan met uit kwalitatief hoogwaardige vakantiehuizen in Scandinavische stijl.

Geniet van lange wandelingen en mooi uren op het strand, in het glooiende ondiepe water van de Oostzee, zandkastelen bouwen met de kinderen of comfortabel met een boek in een strandkorf. Bovendien kunt u mooie wandelingen of fietstochten maken in het dichtbij gelegen bos over het natuurpad of in de omgeving.

Langs de Noorschauweg bereikt u het natuurreservaat Geltinger Birk, welke op een smalle landtong. Het is gebied is erg geschikt om te wandelen welke u kunt doen met of zonder een gids. Breng ook een bezoek aan de historische molen Charlotte welke zich in het Geltinger Birk bevindt. In de omgeving bevinden zich fietsverhuur, bootverhuur, verschillende maneges, waterpark Aqua Tropikana en een golfbaan in Rabenkirchen.

De steden Schleswig en Flensburg liggen dichtbij waardoor deze zeer geschikt zijn voor een dagtrip. In Schleswig kunt u de Domkerk bezichtigen en in Flensburg de interessante Museumhaven en lange voetgangerszone met winkels welke uitnodigen om lekker te shoppen.

U kunt een rondvaart maken met een van de rondvaarboten naar Glücksburg, waar u aansluitend het waterkasteel kunt bezichtigen. Het kasteel is een mooie bezienswaardigheid en wordt omgeven door een park met een rozentuin en oude bomen.