Service
Kadobon
Kontakt
Terugbellen
 

Vakantiehuis: Hegedal/Fjellerup

Vakantiehuis: Hegedal/Fjellerup, Noord Djursland, Oost Jutland, Denemarken

Gastenbeoordelingen

Gebaseerd op 7 antwoorden3.9 van 5.0
Aanbevelenswaardig3,9
Inrichting en gebruiksvoorwerpen3,6
Meest populair onder
Vrienden zonder kinderen4,4
Gezinnen met kinderen2,0
Opmerkingen van andere gasten
Taal:
Het vermelden van een beoordeling is vrijwillig. Lees meer over DanCenter's klantenbeoordelingen.
Runa - Aarhus  (Venneferie uden børn, januari 2021)
Wat beviel u aan het vakantiehuis in het bijzonder?
“Beliggenhed”
Henriette Dalsgaard, Dagcenter Anlægget - 8860 Uls  (Lejrskole, koloni eller lignende, november 2020)
Aanbevelingen voor toekomstige gasten
“Dette er det eneste sted hvor man kan skrive - og vi må indrømme at det var en STOR overraskelse at eneste adgang til huset var en stejl trætrappe - vi havde hver dag besøg af en flok ældre borgere og havde vi været opmærksom på den var det blevet et andet hus. Det burde stå i opstillingen. Havde det været en familie med mindre børn havde det jo også været et problem da der jo ikke er låge/afspærring. / Men ellers et dejligt hus.”
Ulla høyrup - Lejre  (Familieferie med større børn, juli 2020)
Wat beviel u aan het vakantiehuis in het bijzonder?
“Udsigten”
Line Ditlev Knudsen - Kjellerup  (Familieferie med børn, juli 2020)
Aanbevelingen voor toekomstige gasten
“Vaffelhuset og den nyåbnede cafe No 1 i Fjellerup kan virkelig anbefales.”
Carsten - Skibby  (Venneferie uden børn, juni 2020)
Wat beviel u aan het vakantiehuis in het bijzonder?
“Beliggenhed og indretning.”
Aanbevelingen voor toekomstige gasten
“Fiskebutikken tt ved og Ebeltoft by.”
Dirk - Barsinghausen  (Urlaub mit größeren Kindern, oktober 2020)
Wat beviel u aan het vakantiehuis in het bijzonder?
“Die tolle Lage und der tolle Blick auf die Ostsee. Das Haus ist wunderschön eingerichtet. Optimal für Familien die Ruhe suchen.”
Julia - Bremen  (Urlaub mit Freunden, september 2020)
Aanbevelingen voor toekomstige gasten
“Ausflüge müssen mit dem Auto gemacht werden. Fußläufig ist nicht besonders viel zu erreichen. Nur ein kleines Restaurant und ein Eiscafe beim Dancenter.”

Faciliteiten vakantiewoning

6
3
151m²
nee
nee
Incl.
50 m
 
Uitzicht op water
 
Energie-zuinig huis (aardverwarming, zonne-energie of warmtepomp)
 
Duitse TV-kanalen:
 
Deense TV kanalen: DR1 en TV2.
 
2 badkamers
 
Wasmachine en wasdroger
 
Afwasmachine
 
Gebouwd 2009
 
1,5 km naar restaurant
 
1,5 km naar supermarkt
 
50 m naar kust
Free cancellation
Free cancellation up to 35 days to arrival in the period 9/1-2021 tot 7/1-2022
Huis nr. 37995
Categorie huis: ★★★★
Kust/meer 50 mKlantenbeoordelingen

.

Boek het huis

.

Boek het huis

Week MaDiWoDoVrZaZo
5328293031123
145678910
211121314151617
318192021222324
425262728293031
Beschikbare aankomstdag
Gekozen periode
Beschikbare datum
Niet beschikbaar
Uw boeking

Huisbeschrijving

Over het gebied

Over Norddjursland

Noorddjursland heeft een rijke natuur en een mooi landschap. Geniet van de grote bosgebieden, rivierdalen, open landschap en veel prachtige kust. De grootste stad van de regio, Randers, biedt veel winkels, kunst, cultuur en attracties voor de hele familie.

Noorddjursland heeft een bijzondere en afwisselende kustlijn. Hier zijn brede stranden tot aan het Kattegat met brede duinen, hoge krijtrotsen met veel fossielen en mooie fjorden, zoals het Randers Fjord. Het Randers Fjord is een zijtak van de rivier Gudenå en een paradijs voor vissers. Over het fjord zijn op meerdere plaatsen kleine veerpondjes, zoals bij Mellerup en Udbyhøj.

In Randers, aan het gelijknamige fjord gelegen, beleeft u kunst en cultuur in bijv. het Randers Kunstmuseum. Dit museum heeft een grote verzameling Deense kunstwerken. Die grootste attractie van de stad is het Randers regenwoud, het grootste kunstmatige regenwoud van Noord Europa. Ook vindt u een kopie van Elvis’ Graceland in deze stad.

In het oosten van Noorddjursland ligt de handelsstad Grenaa, dat vroeger het handelscentrum van deze regio was. De stad heeft een gezellige autovrije winkelstraat en rondom de stad zijn diverse goede badstranden. Vanuit Grenaa gaat een veerboot naar het eiland Anholt.

Over Østjylland

Oost-Jutland is een prachtige combinatie van heuvelachtige landschappen met grote bossen, kusten met prachtige stranden en bruisende steden. Deze regio strekt zich uit van het Kattegat in het oosten tot Viborg in het westen en van Fredericia in het zuiden tot Hobro in het noorden.

In de ijstijd, ongeveer 14.000 jaar geleden, werd het prachtige, groene en heuvelachtige landschap van Oost-Jutland gevormd. Nadat het smeltwater was weggezakt ontstonden er dalen, valleien en diepe fjorden. Een prachtig morenen landschap bleef achter.

Langs het Kattegat, op Djursland en Mols en ten zuiden van Århus, zijn er tal van goede, kindvriendelijke stranden met fijn zand en ondiep water. Ook aan de fjorden, met name bij Horsens en Vejle, vindt u mooie stranden en kalm water om te zwemmen.

Vanaf het Randers Fjord kunnen verschillende plaatsen met kleine veerboten worden aangedaan, deze dient u te reserveren bij Mellerup-Voer en Udbyhøj. Vanaf de monding van Horsens Fjord vaart een kleine veerboot van Snaptum naar de eilandjes Hjarnø en Endelave.

Op Djursland ligt het natuurgebied Mols Bjerge met heideheuvels en jeneverbesstruiken. In de omgeving van Silkeborg en Skanderborg ligt het Midden-Jutse Søhøjlandet, met de grootste rivier van Denemarken (de Gudenå), vele mooie meren en een prachtig uitzicht vanaf Himmelbjerg in Ry.

Ten zuiden van Viborg vindt u een geweldig landschap met het Hald sø en de beschermde de heuvels van Dollerup Bakker. Ten westen van Viborg ligt het Kongenshus Mindepark, een natuurcentrum, te midden van het Jutse heidelandschap. De bodem bestaat uit kalkhoudende zandgrond. In Mønsted en in de kalkgrotten Daugbjerg Kalkgruber, ten noorden van Mindeparken, wordt al eeuwen kalk ontgonnen.

Ten noordwesten van Vejle vindt u Grejsdalen, de grootste kloof van Denemarken. Dit gebied heeft natuurlijke schoonheid en is uniek met hoge beboste hellingen en loopt langs de rivier Grejs. Ook Vejle Ådal biedt u een prachtige natuur ervaring.