Service
Kadobon
Kontakt
Terugbellen
 

Vakantiehuis: Bønnerup Strand

Vakantiehuis: Bønnerup Strand, Noord Djursland, Oost Jutland, Denemarken

Gastenbeoordelingen

Gebaseerd op 6 antwoorden4.2 van 5.0
Aanbevelenswaardig4,2
Inrichting en gebruiksvoorwerpen4,3
Meest populair onder
Vrienden zonder kinderen4,7
Gezinnen met kinderen3,7
Opmerkingen van andere gasten
Taal:
Het vermelden van een beoordeling is vrijwillig. Lees meer over DanCenter's klantenbeoordelingen.
Jim Pedersen - Gilleleje  (Familieferie med større børn, september 2019)
Wat beviel u aan het vakantiehuis in het bijzonder?
“Beliggenhed og selve huset er i top. Det samme gælde indretning og udstyr, samt rengøring.”
Aanbevelingen voor toekomstige gasten
“Vi spiste på Cafe Frost i Bønnerup Strand og kan anbefale det. Ellers er der jo hvad Djursland nu ellers tilbyder. Kattegatcentret - Regnskoven - Håndværker museum i Randers (gratis) - Mols Bjerge, bare for at nævne nogle.”
Annette - Ikast  (Familieferie med større børn, juli 2019)
Wat beviel u aan het vakantiehuis in het bijzonder?
“Terrassen”
Anne Elene - Løgumkloster  (Familieferie med børn, juli 2019)
Wat beviel u aan het vakantiehuis in het bijzonder?
“beliggenhed og husets størrelse og indretning”
Aanbevelingen voor toekomstige gasten
“koden til wifi bedes oplyst. den der stod på routeren virkede ikke.”
Rikke. - Them.  (Venneferie uden børn, mei 2019)
Wat beviel u aan het vakantiehuis in het bijzonder?
“Det ligger rigtig godt for enden af en lukket vej, skønt hus med god plads og lækkert køkken med nok af service, knive mm.”

Faciliteiten vakantiewoning

8
3
116m²
ja
ja
nee
Incl.
800 m
 
Whirlpool voor 2 personen.
 
Sauna voor 8 personen.
 
Het huis heeft een fileerplaats met kraan, korte afstand tot water en een diepvries van minstens 60 liter en max. 2 km tot viswater.
 
Haard/houtkachel
 
Duitse TV kanalen
 
Deense TV kanalen DR1 en TV2.
 
2 badkamers
 
Wasmachine en wasdroger
 
Afwasmachine
 
Gebouwd 2001, gerenoveerd in 2011
 
1,5 km naar restaurant
 
1,5 km naar supermarkt
 
800 m naar kust
Huis nr. 48216
Categorie huis: ★★★
Kust/meer 800 mKlantenbeoordelingen

Denmark's borders are currently closed to foreign visitors, and will remain so until at least the 14th April 2020

Boek het huis

Denmark's borders are currently closed to foreign visitors, and will remain so until at least the 14th April 2020

Boek het huis

Week MaDiWoDoVrZaZo
14303112345
156789101112
1613141516171819
1720212223242526
1827282930123
Beschikbare aankomstdag
Gekozen periode
Beschikbare datum
Niet beschikbaar
Uw boeking

Huisbeschrijving

Over het gebied

Over Norddjursland

Noorddjursland heeft een rijke natuur en een mooi landschap. Geniet van de grote bosgebieden, rivierdalen, open landschap en veel prachtige kust. De grootste stad van de regio, Randers, biedt veel winkels, kunst, cultuur en attracties voor de hele familie.

Noorddjursland heeft een bijzondere en afwisselende kustlijn. Hier zijn brede stranden tot aan het Kattegat met brede duinen, hoge krijtrotsen met veel fossielen en mooie fjorden, zoals het Randers Fjord. Het Randers Fjord is een zijtak van de rivier Gudenå en een paradijs voor vissers. Over het fjord zijn op meerdere plaatsen kleine veerpondjes, zoals bij Mellerup en Udbyhøj.

In Randers, aan het gelijknamige fjord gelegen, beleeft u kunst en cultuur in bijv. het Randers Kunstmuseum. Dit museum heeft een grote verzameling Deense kunstwerken. Die grootste attractie van de stad is het Randers regenwoud, het grootste kunstmatige regenwoud van Noord Europa. Ook vindt u een kopie van Elvis’ Graceland in deze stad.

In het oosten van Noorddjursland ligt de handelsstad Grenaa, dat vroeger het handelscentrum van deze regio was. De stad heeft een gezellige autovrije winkelstraat en rondom de stad zijn diverse goede badstranden. Vanuit Grenaa gaat een veerboot naar het eiland Anholt.

Over Østjylland

Oost-Jutland is een prachtige combinatie van heuvelachtige landschappen met grote bossen, kusten met prachtige stranden en bruisende steden. Deze regio strekt zich uit van het Kattegat in het oosten tot Viborg in het westen en van Fredericia in het zuiden tot Hobro in het noorden.

In de ijstijd, ongeveer 14.000 jaar geleden, werd het prachtige, groene en heuvelachtige landschap van Oost-Jutland gevormd. Nadat het smeltwater was weggezakt ontstonden er dalen, valleien en diepe fjorden. Een prachtig morenen landschap bleef achter.

Langs het Kattegat, op Djursland en Mols en ten zuiden van Århus, zijn er tal van goede, kindvriendelijke stranden met fijn zand en ondiep water. Ook aan de fjorden, met name bij Horsens en Vejle, vindt u mooie stranden en kalm water om te zwemmen.

Vanaf het Randers Fjord kunnen verschillende plaatsen met kleine veerboten worden aangedaan, deze dient u te reserveren bij Mellerup-Voer en Udbyhøj. Vanaf de monding van Horsens Fjord vaart een kleine veerboot van Snaptum naar de eilandjes Hjarnø en Endelave.

Op Djursland ligt het natuurgebied Mols Bjerge met heideheuvels en jeneverbesstruiken. In de omgeving van Silkeborg en Skanderborg ligt het Midden-Jutse Søhøjlandet, met de grootste rivier van Denemarken (de Gudenå), vele mooie meren en een prachtig uitzicht vanaf Himmelbjerg in Ry.

Ten zuiden van Viborg vindt u een geweldig landschap met het Hald sø en de beschermde de heuvels van Dollerup Bakker. Ten westen van Viborg ligt het Kongenshus Mindepark, een natuurcentrum, te midden van het Jutse heidelandschap. De bodem bestaat uit kalkhoudende zandgrond. In Mønsted en in de kalkgrotten Daugbjerg Kalkgruber, ten noorden van Mindeparken, wordt al eeuwen kalk ontgonnen.

Ten noordwesten van Vejle vindt u Grejsdalen, de grootste kloof van Denemarken. Dit gebied heeft natuurlijke schoonheid en is uniek met hoge beboste hellingen en loopt langs de rivier Grejs. Ook Vejle Ådal biedt u een prachtige natuur ervaring.