Service
Kadobon
Kontakt
Terugbellen
 

Vakantiehuis: Øer Strand

Vakantiehuis: Øer Strand, Djursland (Mols), Oost Jutland, Denemarken

Gastenbeoordelingen

Gebaseerd op 5 antwoorden4.4 van 5.0
Aanbevelenswaardig4,4
Inrichting en gebruiksvoorwerpen4,2
Meest populair onder
Gezinnen met kinderen4,4
Opmerkingen van andere gasten
Taal:
Het vermelden van een beoordeling is vrijwillig. Lees meer over DanCenter's klantenbeoordelingen.
Ida - København  (Venneferie med børn, oktober 2020)
Wat beviel u aan het vakantiehuis in het bijzonder?
“Beliggenhed tæt ved havet.”
Aanbevelingen voor toekomstige gasten
“Nej”
Mette - Odense  (Familieferie med børn, augustus 2020)
Aanbevelingen voor toekomstige gasten
“Husk cromecast el. Lign.”
Wat beviel u aan het vakantiehuis in het bijzonder?
“Placering tæt ved strand. / Have”
Helle - Solrød  (Venneferie med børn, juli 2020)
Wat beviel u aan het vakantiehuis in het bijzonder?
“Flot stand og tæt på vandet”
Karna Gejl Bendixen - Odder  (Venneferie med børn, april 2020)
Aanbevelingen voor toekomstige gasten
“Se nu var vi der på et tidspunkt hvor corona var i gang så derfor kunne vi ikke komme ud og se eller spise nogen steder ,så kan ikke skrive om nogen attraktioner.”
Wat beviel u aan het vakantiehuis in het bijzonder?
“Sommerhuset var rigtig fint der manglede ikke noget som sådan,men nogle flere TV kanaler ville være helt på toppen ,for to kanaler er for lidt i dag .”
Birte - Hamburg  (Familienurlaub mit Kindern, september 2020)
Wat beviel u aan het vakantiehuis in het bijzonder?
“Die Lage”

Faciliteiten vakantiewoning

8
4
82m²
ja
nee
Incl.
100 m
 
Haard/houtkachel
 
2 badkamers
 
Wasmachine
 
Afwasmachine
 
Gebouwd 1988
 
1,0 km naar restaurant
 
1,0 km naar supermarkt
 
100 m naar kust
Free cancellation
Free cancellation up to 15 days to arrival in the period 9/1 tot 27/8-2021
Free cancellation up to 35 days to arrival in the period 28/8-2021 tot 7/1-2022
Huis nr. 04151
Categorie huis: ★★★
Kust/meer 100 mKlantenbeoordelingen

.

Boek het huis

.

Boek het huis

Week MaDiWoDoVrZaZo
5328293031123
145678910
211121314151617
318192021222324
425262728293031
Beschikbare aankomstdag
Gekozen periode
Beschikbare datum
Niet beschikbaar
Uw boeking

Huisbeschrijving

Over het gebied

Over Djursland (Mols)

Op Djursland, de neus van Jutland, kunt u bijna alle landschappen van Denemarken beleven. Hier zijn mooie glooiende landschappen en grote bosgebieden. Op Mols kunt u een uitstapje maken naar Mols Bjerge, een beschermd Deens natuurgebied. Ook kunt u een uitstapje maken naar het gezellige stadje Ebeltoft, waar het beroemde fregat Jutland ligt.

De mooie natuur van Djursland is uitstekend op de fiets te verkennen. In deze regio zijn diverse mooie fietsroutes, zoals de Gjerrildbanstien, die loopt op de plek waar vroeger de spoorlijn liep van Gjerrild in het noordoosten naar Ryomhård in het centrum van Djursland.

In het zuidelijke deel van deze regio ligt Mils. Een groot deel van Mols bestaat uit het Nationaal Park Mols Bjerge, dat in 2008 aangelegd werd. Dit is een van de mooiste natuurgebieden van het land, een prachtig heuvellandschap. De heuvel Agri Bavnehøj is 137 m hoog en daarmee het hoogste punt van Mols Bjerge. In het park vindt u ook het dierenpark Ree Park, met meer dan 100 verschillende diersoorten. De Stubbe Sø is het grootste meer van Djursland.

Ten zuiden van Nationaal Park Mols Bjerge ligt Ebeltoft, de hoofdstad van Mols en de grootste stad van Zuiddjursland. Bezoek het Glasmuseum in de stad, het is het enige Museum voor Glaskunst van het land. Ook het imposante Fregat Jutland ligt in de stad Ebeltoft. De stad wordt elk jaar door veel toeristen bezocht, die de goede badstranden in de omgeving, de gezellige stad en natuurlijk Nationaal Park Mols Bjerge bezoeken. Vanuit Ebeltoft is er een veerverbinding naar Sjælland.

Over Østjylland

Oost-Jutland is een prachtige combinatie van heuvelachtige landschappen met grote bossen, kusten met prachtige stranden en bruisende steden. Deze regio strekt zich uit van het Kattegat in het oosten tot Viborg in het westen en van Fredericia in het zuiden tot Hobro in het noorden.

In de ijstijd, ongeveer 14.000 jaar geleden, werd het prachtige, groene en heuvelachtige landschap van Oost-Jutland gevormd. Nadat het smeltwater was weggezakt ontstonden er dalen, valleien en diepe fjorden. Een prachtig morenen landschap bleef achter.

Langs het Kattegat, op Djursland en Mols en ten zuiden van Århus, zijn er tal van goede, kindvriendelijke stranden met fijn zand en ondiep water. Ook aan de fjorden, met name bij Horsens en Vejle, vindt u mooie stranden en kalm water om te zwemmen.

Vanaf het Randers Fjord kunnen verschillende plaatsen met kleine veerboten worden aangedaan, deze dient u te reserveren bij Mellerup-Voer en Udbyhøj. Vanaf de monding van Horsens Fjord vaart een kleine veerboot van Snaptum naar de eilandjes Hjarnø en Endelave.

Op Djursland ligt het natuurgebied Mols Bjerge met heideheuvels en jeneverbesstruiken. In de omgeving van Silkeborg en Skanderborg ligt het Midden-Jutse Søhøjlandet, met de grootste rivier van Denemarken (de Gudenå), vele mooie meren en een prachtig uitzicht vanaf Himmelbjerg in Ry.

Ten zuiden van Viborg vindt u een geweldig landschap met het Hald sø en de beschermde de heuvels van Dollerup Bakker. Ten westen van Viborg ligt het Kongenshus Mindepark, een natuurcentrum, te midden van het Jutse heidelandschap. De bodem bestaat uit kalkhoudende zandgrond. In Mønsted en in de kalkgrotten Daugbjerg Kalkgruber, ten noorden van Mindeparken, wordt al eeuwen kalk ontgonnen.

Ten noordwesten van Vejle vindt u Grejsdalen, de grootste kloof van Denemarken. Dit gebied heeft natuurlijke schoonheid en is uniek met hoge beboste hellingen en loopt langs de rivier Grejs. Ook Vejle Ådal biedt u een prachtige natuur ervaring.