Kontakt
Zoeken
Service
Kadobon
Kontakt
Call back

Vakantiewoning:  KertemindeNoord FunenFunen, Langeland en ÆrøDenemarken

De volgende vakantiewoningen in deze regio voldoen aan uw criteria.
Duur verblijf:
Categorie huis
Kerteminde
Traditional
Een huisdier is toegestaan.
4 personen,  90 m²
2,4 km naar de kust.
Ferienhaus im gemütlichen Dorf Salby, gleich außerhalb von Kerteminde. Das Haus wurde 2016 ganz neu renoviert und hell mit offener Küche und Wohn-/Essbereich eingerichtet. Die geräumige Küche ist mit u.a. Kühl-/Gefrierschrank ausgestattet und ...
Favoriet
Kerteminde
Traditional
Huisdieren niet toegestaan.
6 personen,  64 m²
600 m naar de kust.
Favoriet
Kerteminde
Traditional
Een huisdier is toegestaan.
4 personen,  57 m²
400 m naar de kust.
Favoriet
Kerteminde
Traditional
Een huisdier is toegestaan.
5 personen,  80 m²
650 m naar de kust.
Ferienhaus auf einem geschützten Rasengrundstück in einem Ferienhausgebiet. Innen hell und wohnlich eingerichtet. Offener Küchen-/Wohnbereich für das Familienleben, mit Essecke und Kaminofen. Die Küchenausstattung ist zeitgemäß. Außerdem ein ...
Favoriet
Kerteminde
Traditional
Huisdieren niet toegestaan.
6 personen,  65 m²
650 m naar de kust.
Favoriet
Kerteminde
Traditional
Een huisdier is toegestaan.
5 personen,  48 m²
45 m naar de kust.
Etwa 45 Meter vom Wasser entfernt liegt dieses Ferienhaus. Sowohl vom Haus als auch der Terrasse aus, haben Sie Aussicht auf das Wasser. Hell eingerichteter Küchen-Wohnbereich. Die Küche verfügt u.a. über Ceranfeldherd und Geschirrspüler.
Favoriet
Kerteminde
Traditional
Een huisdier is toegestaan.
4 personen,  67 m²
450 m naar de kust.
Gepflegtes Ferienhaus auf einem abgeschirmten Naturgrundstück. Das Haus hat ein Wohnzimmer mit Essbereich und offener Küche, die u.a. mit Ceranfeldherd und Spülmaschine ausgestattet ist.
Favoriet
Kerteminde
Traditional
Huisdieren niet toegestaan.
4 personen,  52 m²
300 m naar de kust.
Gepflegtes Ferienhaus auf einem ungestörten Naturgrundstück bei Kerteminde gelegen. Das Haus wurde 2008 komplett renoviert und beinhaltet Küchen-Ess-Wohnbereich, ein Bad und zwei Schlafzimmer. Zur Unterhaltung stehen Fernseher, DVD-Spieler und ...
Favoriet
Over Kerteminde

Te midden van het Deense Koninkrijk vindt u het eiland Funen, het op een na grootste eiland van het land. Het eiland wordt gekenmerkt door een golvend en heuvelachtig landschap met veel fruittuinen, hagen en de vele gildeboerderijtjes. Ten zuiden van Funen biedt de Funse archipel vele verschillende eilanden, prachtige baaien, inhammen en vergezichten.

Door middel van de Grote Belt brug is Funen verbonden met Seeland en via de Kleine Belt brug is dit eiland verbonden met Jutland. De Zuid-Funse archipel wordt door middel van kleine en grote veerboten en meerdere bruggen verbonden met het omringende gebied.

Aan de Grote Belt kust en aan het zuidelijke gedeelte van de Kleine Belt kust vindt u fijne zandstranden en kalme wateren, ideaal voor een dagje strand. Aan de Kleine Belt kust kan de stroming sterk zijn, volg daarom altijd de plaatselijke instructies op. Ook het zuiden van de Funse archipel biedt u goede zwemmogelijkheden. Doordat de afstanden klein zijn kunt u altijd een fijn en beschut stukje strand vinden.

De beste manier om de verscheidenheid en de charme van de omgeving te ervaren is door een trip van Svendborg naar Fåborg te maken. Ten noorden van Fåborg vindt u de prachtige, glooiende heuvels van Svanninge, die de steile hellingen en diepe ravijnen te danken heeft aan de laatste ijstijd, 14.000 jaar geleden. Vanaf de top van de heuvels heeft u een fantastisch uitzicht over de gevarieerde flora en fauna waar de Zuid-Funse archipel over beschikt.

Funen – Fyns Hoved. Ten noorden van Kerteminde, in het noordoostelijke deel van Funen is het schiereiland Hindsholm samen met vele landtongen en kleine eilandjes te vinden, zoals Romsø and Enebærodde. De verschillende ijstijden hebben dit prachtige landschap gevormd. Tevens vindt u in deze regio diverse gebieden met fantastische planten en dieren. Door de lage waterstand in de baaien van de Belt is dit gebied ook een zeer populaire broed- en rustplaats voor vogels en eenden. Op het meest noordelijke puntje van Hindsholm vindt u het plaatsje Fyns Hoved vanuit waar u van een weids uitzicht over land en zee geniet. In het onderzoekscentrum in Kerteminde, genaamd ‘Fjord & Belt’, krijgt u leuke en nuttige informatie over de omgeving en de natuur van de Belt, bijvoorbeeld over zeehonden en bruinvissen.