Kontakt
Zoeken
Service
Kadobon
Kontakt
Call back

Vakantiewoning:  Spodsbjergkust van Zuid FunenFunen, Langeland en ÆrøDenemarken

De volgende vakantiewoningen in deze regio voldoen aan uw criteria.
Duur verblijf:
Categorie huis
Spodsbjerg
Woning met whirlpool
Huisdieren niet toegestaan.
6 personen,  82 m²
400 m naar de kust.
Ferienhaus mit Whirlpool und Sauna, am Spodsbjerg Strand gelegen. Das Haus hat grosse Fensterfronten, die viel Licht hineinlassen. Es gibt drei Schlafzimmer und ein Bad mit 2-Pers. Whirlpool, Sauna und Fussbodenheizung. Der Wohnraum ist u.a. ...
Favoriet
Spodsbjerg
Woning met whirlpool
Huisdieren niet toegestaan.
8 personen,  106 m²
300 m naar de kust.
Ferienhaus bei Spodsberg, mit Whirlpool und Sauna im Haus. Innen auch hell und freundlich eingerichteter Küchen-/Wohnbereich mit direktem Zugang zur Terrasse. Zur technischen Ausstattung gehören deutsche TV-Sender, WLAN, Stereoanlage, CD- und ...
Favoriet
Spodsbjerg
Traditional
Huisdieren niet toegestaan.
5 personen,  52 m²
300 m naar de kust.
Ferienhaus mit großem Naturgrundstück, nur etwa 300 m vom Badeufer am Spodsbjerg Strand gelegen. Das Ferienhaus wurde 2011 komplett renoviert und bietet einen Küchen-/Wohnbereich mit doppelter Schlafcouch und Zugang zur teilweise überdachten ...
Favoriet
Spodsbjerg
Woning met whirlpool
Een huisdier is toegestaan.
10 personen,  111 m²
300 m naar de kust.
Dieses hell eingerichtete Ferienhaus liegt auf einem großen Naturgrundstück, ca. 300 m vom Spodsbjerg Strand und bietet seinen Gästen einen herrlichen Blick auf das Wasser und die reizvolle Naturlandschaft. Große Fenster sorgen für einen guten ...
Favoriet
Spodsbjerg
Woning met sauna
Een huisdier is toegestaan.
6 personen,  76 m²
90 m naar de kust.
Älteres Ferienhaus auf Grundstück mit Meerblick. Ideal Gäste, denen die Lage wichtiger ist als die Einrichtung. Treppe den Abhang hinunter in den Garten (nicht für gehbehinderte Gäste geeignet).
Favoriet
Over Spodsbjerg

Te midden van het Deense Koninkrijk vindt u het eiland Funen, het op een na grootste eiland van het land. Het eiland wordt gekenmerkt door een golvend en heuvelachtig landschap met veel fruittuinen, hagen en de vele gildeboerderijtjes. Ten zuiden van Funen biedt de Funse archipel vele verschillende eilanden, prachtige baaien, inhammen en vergezichten. De Deense Zuidzee (Zuid-Denemarken archipel) ligt in het zuiden van Funen en biedt vele eilanden van verschillende grootte met mooie zeestraten en baaien.

Door middel van de Grote Belt brug is Funen verbonden met Seeland en via de Kleine Belt brug is dit eiland verbonden met Jutland. De Zuid-Funse archipel wordt door middel van kleine en grote veerboten en meerdere bruggen verbonden met het omringende gebied.

Aan de Grote Belt kust en aan het zuidelijke gedeelte van de Kleine Belt kust vindt u fijne zandstranden en kalme wateren, ideaal voor een dagje strand. Aan de Kleine Belt kust kan de stroming sterk zijn, volg daarom altijd de plaatselijke instructies op. Ook het zuiden van de Funse archipel biedt u goede zwemmogelijkheden. Doordat de afstanden klein zijn kunt u altijd een fijn en beschut stukje strand vinden.

De beste manier om de verscheidenheid en de charme van de omgeving te ervaren is door een trip van Svendborg naar Fåborg te maken. Ten noorden van Fåborg vindt u de prachtige, glooiende heuvels van Svanninge, die de steile hellingen en diepe ravijnen te danken heeft aan de laatste ijstijd, 14.000 jaar geleden. Vanaf de top van de heuvels heeft u een fantastisch uitzicht over de gevarieerde flora en fauna waar de Zuid-Funse archipel over beschikt.

Funen – Fyns Hoved. Ten noorden van Kerteminde, in het noordoostelijke deel van Funen is het schiereiland Hindsholm samen met vele landtongen en kleine eilandjes te vinden, zoals Romsø and Enebærodde. De verschillende ijstijden hebben dit prachtige landschap gevormd. Tevens vindt u in deze regio diverse gebieden met fantastische planten en dieren. Door de lage waterstand in de baaien van de Belt is dit gebied ook een zeer populaire broed- en rustplaats voor vogels en eenden. Op het meest noordelijke puntje van Hindsholm vindt u het plaatsje Fyns Hoved vanuit waar u van een weids uitzicht over land en zee geniet. In het onderzoekscentrum in Kerteminde, genaamd ‘Fjord & Belt’, krijgt u leuke en nuttige informatie over de omgeving en de natuur van de Belt, bijvoorbeeld over zeehonden en bruinvissen.