Service
Kadobon
Kontakt
Terugbellen
 

Vakantiehuis: Bagenkop

Vakantiehuis: Bagenkop, kust van Zuid Funen, Funen, Langeland en Ærø, Denemarken

Gastenbeoordelingen

Gebaseerd op 6 antwoorden4.0 van 5.0
Aanbevelenswaardig4,8
Inrichting en gebruiksvoorwerpen4,2
Meest populair onder
Vrienden zonder kinderen4,0
Opmerkingen van andere gasten
Taal:
Het vermelden van een beoordeling is vrijwillig. Lees meer over DanCenter's klantenbeoordelingen.
Dan - Nuuk  (Familieferie med større børn, januari 2021)
Wat beviel u aan het vakantiehuis in het bijzonder?
“Beliggenheden, adgangsforhold og kvaliteten af bolig og møblering/indretning.”
Jørgen - Vejle  (Venneferie uden børn, december 2020)
Wat beviel u aan het vakantiehuis in het bijzonder?
“Beliggenheden”
Inga - Rødovre  (Familieferie med større børn, juli 2020)
Wat beviel u aan het vakantiehuis in het bijzonder?
“Fantastisk hus , ligger godt. OBS 4 aftener var der meget larm, med druk og utrolig høj musik, fra et kæmpe anlæg med unge mennesker fra Bagenkop, ved havnekajen, flok var rasende, det er jo en ferie man er på , og ikke en festival. Vh Inga Kjær”
Aanbevelingen voor toekomstige gasten
“Langelands fortet”
Karsten Andreasen - 3300  (Venneferie uden børn, februari 2020)
Wat beviel u aan het vakantiehuis in het bijzonder?
“Beliggenhed”
Sabine - Hamburg  (Urlaub mit Freunden, oktober 2020)
Aanbevelingen voor toekomstige gasten
“Den Medizingarten in Tranekaer”
Wat beviel u aan het vakantiehuis in het bijzonder?
“Die Aussicht”
Simone - Chemnitz  (Urlaub mit Freunden, september 2020)
Aanbevelingen voor toekomstige gasten
“Eine Willkommensmappe wäre schön. / Eine Erklärung, wo man den Stromzähler findet und den Müll hinbringen kann, wäre auch hilfteich.”
Wat beviel u aan het vakantiehuis in het bijzonder?
“Lage und die super Ausstattung”

Faciliteiten vakantiewoning

6
3
123m²
ja
ja
nee
Incl.
10 m
 
Whirlpool voor 2 personen.
 
Sauna voor 3 personen.
 
Uitzicht op water
 
Het huis heeft een fileerplaats met kraan, korte afstand tot water en een diepvries van minstens 60 liter en max. 2 km tot viswater.
 
Haard/houtkachel
 
Duitse TV-kanalen:
 
Deense TV kanalen: DR1 en TV2.
 
2 badkamers
 
Wasmachine en wasdroger
 
Afwasmachine
 
Gebouwd 2008
 
100 m naar restaurant
 
400 m naar supermarkt
 
10 m naar kust
Free cancellation
Free cancellation up to 35 days to arrival in the period 9/1-2021 tot 7/1-2022
Huis nr. 04177
Categorie huis: ★★★★★
Kust/meer 10 mKlantenbeoordelingen

.

Boek het huis

.

Boek het huis

Week MaDiWoDoVrZaZo
5328293031123
145678910
211121314151617
318192021222324
425262728293031
Beschikbare aankomstdag
Gekozen periode
Beschikbare datum
Niet beschikbaar
Uw boeking

Huisbeschrijving

Over het gebied

Over Sydfynske Øhav

Te midden van het Deense Koninkrijk vindt u het eiland Funen, het op een na grootste eiland van het land. Het eiland wordt gekenmerkt door een golvend en heuvelachtig landschap met veel fruittuinen, hagen en de vele gildeboerderijtjes. Ten zuiden van Funen biedt de Funse archipel vele verschillende eilanden, prachtige baaien, inhammen en vergezichten. De Deense Zuidzee (Zuid-Denemarken archipel) ligt in het zuiden van Funen en biedt vele eilanden van verschillende grootte met mooie zeestraten en baaien.

Door middel van de Grote Belt brug is Funen verbonden met Seeland en via de Kleine Belt brug is dit eiland verbonden met Jutland. De Zuid-Funse archipel wordt door middel van kleine en grote veerboten en meerdere bruggen verbonden met het omringende gebied.

Aan de Grote Belt kust en aan het zuidelijke gedeelte van de Kleine Belt kust vindt u fijne zandstranden en kalme wateren, ideaal voor een dagje strand. Aan de Kleine Belt kust kan de stroming sterk zijn, volg daarom altijd de plaatselijke instructies op. Ook het zuiden van de Funse archipel biedt u goede zwemmogelijkheden. Doordat de afstanden klein zijn kunt u altijd een fijn en beschut stukje strand vinden.

De beste manier om de verscheidenheid en de charme van de omgeving te ervaren is door een trip van Svendborg naar Fåborg te maken. Ten noorden van Fåborg vindt u de prachtige, glooiende heuvels van Svanninge, die de steile hellingen en diepe ravijnen te danken heeft aan de laatste ijstijd, 14.000 jaar geleden. Vanaf de top van de heuvels heeft u een fantastisch uitzicht over de gevarieerde flora en fauna waar de Zuid-Funse archipel over beschikt.

Funen – Fyns Hoved. Ten noorden van Kerteminde, in het noordoostelijke deel van Funen is het schiereiland Hindsholm samen met vele landtongen en kleine eilandjes te vinden, zoals Romsø and Enebærodde. De verschillende ijstijden hebben dit prachtige landschap gevormd. Tevens vindt u in deze regio diverse gebieden met fantastische planten en dieren. Door de lage waterstand in de baaien van de Belt is dit gebied ook een zeer populaire broed- en rustplaats voor vogels en eenden. Op het meest noordelijke puntje van Hindsholm vindt u het plaatsje Fyns Hoved vanuit waar u van een weids uitzicht over land en zee geniet. In het onderzoekscentrum in Kerteminde, genaamd ‘Fjord & Belt’, krijgt u leuke en nuttige informatie over de omgeving en de natuur van de Belt, bijvoorbeeld over zeehonden en bruinvissen.

Over Fyn, Langeland og Ærø

Funen is te vinden in het centrum van Denemarken en is het tweede grootste eiland in het land. Het landschap is heuvelachtig en glooiend met veel boomgaarden en natuurlijke omheiningen en de karakteristieke vakwerkboerderijen.

Vanaf Funen kunt u gaan naar het eiland Sealand via een brug genaamd de Storebæltbroen (Grote Beltbrug) of naar Jutland via de Lillebæltsbroen (Kleine Beltbrug). In de archipel van Zuid-Funen zijn veerboten va verschillende grootte het contact met de omliggende buitenwereld.

Langs de kust van Storebælt, aan de noordelijke en zuidelijke kant van Funen en in het zuidelijke deel van de Lillebælt zijn enkele zeer mooi zandstranden met rustig water te vinden. In de Lillebælt kan de stroom vrij krachtig zijn, dus het is aan te raden om de lokale instructies in dit gebied op te volgen. Ook de archipel van Zuid-Funen biedt veel zwem- en baadmogelijkheden en met de korte afstanden naar de kust is er het altijd mogelijk om een mooi en beschut strand te vinden.

De grootste stad op Funen is Odense. Het is de derde grootste stad van Denemarken en hier is Hans Christian Andersen, de wereldberoemde Deense dichter, opgegroeid. In het oude deel van Odense kunt u nog steeds zien hoe de stad eruit zag in de tijd van H.C. Andersen en u kunt ook een bezoek brengen aan zijn ouderlijk huis.

Ten zuiden van Funen vindt u de twee eilanden Langeland en Ærø die beide onderdeel zijn van de archipel van Funen. Langeland kan zowel worden bereikt met de veerboot als via een brug (Langelandsbroen), terwijl Ærø alleen kan worden bereikt met de veerboot.