Service
Kadobon
Kontakt
Terugbellen
 

Göteborg in Zweden -Huur een vakantiehuis bij DanCenter

 
Zoeken Gebied: Göteborg
Wanneer
Personen
Uw zoekopdracht: 19 vakantiewoningen.
Bekijk de kaart

Göteborg in Zweden -Huur een vakantiehuis bij DanCenter

Boek een vakantiehuis voor uw volgende vakantie bij DanCenter.

Gebruik ons eenvoudig zoeksysteem hieronder om een vakantiehuis te vinden in de omgeving waar u naar op zoek bent. U kunt uw zoekopdracht filteren en kiezen voor bijvoorbeeld zeezicht, zwembad, vaatwasser en internet.

Lees meer over Göteborg
4.6 of 5.0 in reviews for Göteborg. From 41 reviews

Vakantiewoningen in de omgeving van Göteborg

19 holiday homes for Göteborg

Vakantiehuis in Göteborgs SkärgårdHuis: 4840Göteborgs Skärgård3 personen,  25 m²100 m naar de kust.Vakantiehuis in Göteborgs SkärgårdHuis: 63867Göteborgs Skärgård5 personen,  60 m²150 m naar de kust.Vakantiehuis in GöteborgHuis: 58012Göteborg8 personen,  150 m²300 m naar de kust.Vakantiehuis in GöteborgHuis: 77129Göteborg2 personen,  21 m²15 m naar de kust.Vakantiehuis in GöteborgHuis: 34581Göteborg5 personen,  35 m²1,0 km naar de kust.Vakantiehuis in Göteborgs SkärgårdHuis: 68361Göteborgs Skärgård4 personen,  33 m²300 m naar de kust.Vakantiehuis in GöteborgHuis: 41380Göteborg3 personen,  27 m²50 m naar de kust.Vakantiehuis in Göteborgs SkärgårdHuis: 67444Göteborgs Skärgård5 personen,  32 m²300 m naar de kust.

De havenstad Göteborg bied een perfecte combinatie van de stadse flair aan de Oostzee en de heerlijke archipel. Hier is een strandvakantie aan zee perfect te combineren met de attracties en shopping mogelijkheden van de stad.

Niet zonder reden wordt Göteborg ook wel “klein London” genoemd, omdat hier voor iedere leeftijd en portemonnee talrijke bezienswaardigheden en activiteiten te ontdekken zijn. In de winkelstraat Avenyn bevinden zich leuke winkels, in het attractiepark Liseberg is er plezier voor de hele familie en in de haven van de stad kan met de Paddan rondvaartboten de stad vanaf het water bekeken worden. In het oude stadsdeel Haga kan er een mooie wandelingen gemaakt worden met wellicht een pauze in een mooi klein cafeetje. Ook bevinden zich in Haga een breed aanbod aan interessante musea, tentoonstellingen en culinair genot, zoals verse zeevruchten in de markthal of in de restaurants. Voor liefhebbers van zoetigheid is een bezoek aan de 4-Gott winkel een onvergetelijke belevenis.

Om het grote archipel van Göteborg te beleven kan men eenvoudig naar Saltholmen rijden en vanuit daar aan boord gaan van één van de kleine ferry’s welke tussen de eilanden heen en weer varen. In noordelijke richting en ideaal voor een dagtocht bevindt zich het zeilparadijs Marstrand en de eilanden Tjörn en Orust .

Welkom in Göteborg, de stad met wind, golven, zee en stadse flair.