Service
Kadobon
Kontakt
Terugbellen
 

Møn en Bogø in Denemarken -Huur een vakantiehuis bij DanCenter

 
Zoeken Gebied: Bogø
Wanneer
Personen
Uw zoekopdracht: 2 vakantiewoningen.

Møn en Bogø in Denemarken -Huur een vakantiehuis bij DanCenter

Boek een vakantiehuis voor uw volgende vakantie bij DanCenter.

Gebruik ons eenvoudig zoeksysteem hieronder om een vakantiehuis te vinden in de omgeving waar u naar op zoek bent. U kunt uw zoekopdracht filteren en kiezen voor bijvoorbeeld zeezicht, zwembad, vaatwasser en internet.

Lees meer over Bogø
4.3 of 5.0 in reviews for Bogø. From 42 reviews

2 holiday homes for Bogø

Vakantiehuis in BogøHuis: 9621Bogø5 personen,  50 m²1,0 km naar de kust.Vakantiehuis in BogøHuis: 99202Bogø4 personen,  73 m²900 m naar de kust.

Maak een wandeling in de stad Bogø. Het beste is om bij de kerk te starten. De vele zeemansgraven zullen u niet onopgemerkt blijven – inderdaad dit is een zeemanseiland. Betreed de kerk – net als de meeste kerken op het eiland Møn – is de kerk meestal geopend. De kerk is klein, maar gebouwd volgens klassieke, Deense maatstaven. Maak een tekening van de plattegrond en vergelijk het met de andere kerken die u bezoekt tijdens u reis.

Vervolg uw wandeling door de stad – het is een prachtige wandeling naar de haven van Bogø en terug. Onderweg zult u veel zien. Vergelijk bijvoorbeeld alle verschillende typen scholen van Bogø. Het is een echt scholen eiland: Cavalerieschool, Navigatieschool, openbare school, kostschool en de middelbare school. Tevens zullen u de vele verschillende soorten hagen en hekken opvallen op Bogø.

Wanneer u nieuwsgierig aangelegd bent vaart u naar Stubbekøbing en bezoekt u deze stad. Veerboten worden steeds zeldzamer in Denemarken, maak daarom gebruik van de mogelijkheid om met de veerboot over te steken. Vroeger zei men dat het water verbindt en dat het land scheidt. Dit was in de tijd dat veerboten het meest gebruikte transportmiddel waren om mensen van het ene Deense eiland naar het andere te brengen.

Bogø Mill is een windmolen en is geplaatst op een plek waar de wind echt waait, op de top van een heuvel. De windmolen is compleet gerenoveerd en het is leerzaam om te zien hoe windenergie wordt gebruikt om graan in meel te transformeren. Het verkeersbureau kan u vertellen waar u de sleutel van de molen kunt vinden. Tevens is het interessant om te zien dat hout is verwerkt in bijna alle constructies.